reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

NorkAn - ja nie wytrzymam do środy... testuje jutro, bo już sama zgłupiałam z tym co się dzieje... brzuch boli już drugi dzień, śluzu sporo, @ niet. Od wczoraj chyba zapalenie pęcherza mnie wzięło... dzisiaj jestem w pracy i z zegarkiem w ręku co 15 - 20 min latam do kibelka :/ piersi tkliwe, pobolewaja i to mnie właśnie zastanawia... bo zawsze jak brzuch zaczynał boleć to piersi przestawaly a teraz bolą dalej... i już nie wiem co myśleć, dlatego dzisiaj wysłałam G do apteki po test i pewnie jutro przed pracą siknę :) bo i mnie z cierpliwością kiepsko :p jutro już 27dc, wiec może coś wyjdzie :)
Edit: ach... no i te wzdęcia :/ nigdy tak nie miałam... a teraz brzuch jak kamień i cokolwiek zjem, czy wypije kawę to umieram... :(

reklama
Pati daj jutro koniecznie znac jak wypadl test. Ja wole nie robic wcale.
Czy ktoras z was jest z polnocy polski? Bo dzis prawdobodonie befzie widoczna zorza polarna. U mnie niestety takie zachmurzenie ze raczej nic nie zobacze.

Ja jeszcze nie mam dzieci ale mi raz się zastanawiałam jak to będzie, czy wychowam je tak jakbym chciała :) tez pamiętam te czasy, gdzie mieliśmy poobijane kolana i łokcie i nikt się nie zastanawiał czy nad czasem ktoś nie maltretuje... bawiliśmy się na dworze, nie było tabletów, komputerów, telefonów... i byliśmy szczęśliwi ;) ja mam 8 lat młodszego brata i powiem wam, ze przepaść jest ogromna... czasem się zastanawiam czy Ci sami rodzice nas wychowywali :p dużo też robi środowisko ale chyba sęk w tym, żeby uświadomić dziecku, ze nie musi ślepo naśladować otoczenia. I powiem wam, ze chciałabym być dla dziecka taką matką jaką była moja mama dla mnie ;) zawsze mogłam do niej przyjść i porozmawiać z nią dosłownie i wszystkim, mogłam się wypalić, wyplakac... nie bałam się, ze będzie zła czy coś :)

Pomiędzy mną a moim bratem tez jest 8 lat. On jest młodszy. Dopiero niedawno zalapalismy super kontakt tak naprawdę - wcześniej za duża przepaść nas dzieliła.

My właśnie ubieramy choinkę i ozdabiamy dom. Choinka w tym roku jednak sztuczna :)

My dziś jeździliśmy po rodzinie i skladalismy życzenia świąteczne

Zgadzam się ze dzieciom teraz zależy tylko na prezentach... a gdzie ta atmosfera świat, wspólne rozmowy, kolędowanie i odliczanie 12 potraw

Dziewczyny póki nie ma @ zawsze jest nadzieja

Ja jestem cały czas senna i zmęczona eh

norkan dalej plamisz?
My właśnie ubieramy choinkę i ozdabiamy dom. Choinka w tym roku jednak sztuczna :)
Ja też dzisiaj z mężem ubieralam choinkę. Miała być żywa, ale jednak mamy małą, sztuczna. Dom również stroilismy :) a później pojechaliśmy po prezenty, także dobrze spozytkowana niedziela ;)

Pati, za dużo o tym myślisz, musisz trochę wyluzować. A jeśli jutro na teście pojawi się tylko jedna kreska, to nie ma co panikowac i smutać, bo może okazać się, ze jest po prostu za wcześnie na pozytywny wynik. Także bez stresu ;)

Trzymajcie sie dziewczyny. U mnie tez z samopoczuciem kiepsko. Zbliza sie owu, wieczor byl zaplanowany na przytulasy a mnie chyba zlapalo swedzenie na dole. Czyli zbliza sie infekcja wiec raczej ten cykl odpada. Naczytalam sie ze nalezy wczesniej wyleczyc. Globulki podobno nie oslabiaja plemnikow ale mozna zarazic partnera. Trzeba odstawic slodycze a to takie trudne ;(
Pije wode z cytryna to moze przyspieszy leczenie.

Ladykot - wiem ;) ale już taki ze mnie człowiek niecierpliwy :D pożyjemy, zobaczymy ;) jak nie teraz to za miesiąc, jak nie za miesiąc to za dwa ale kiedyś się na pewno uda :)

reklama
Do góry