reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny nieskonczone leczenie kanalowe a ciaza ? Lepiej skonczyc jeszcze teraz przed staraniami i w trakcie staran czy po ciazy ? Chodze na nfz a termin mam na marzec dopiero a tak to bym musiala prywatnie isc.

Dziewczyny nieskonczone leczenie kanalowe a ciaza ? Lepiej skonczyc jeszcze teraz przed staraniami i w trakcie staran czy po ciazy ? Chodze na nfz a termin mam na marzec dopiero a tak to bym musiala prywatnie isc.

Myślę że lepiej przed ciążą.
A jak Cię zacznie boleć w ciąży? :/

To kanałowe jest na NFZ? Myślałam, że nie ma.

A mój mąż właśnie ma mieć i myślał, że musi prywatnie iść.

Mujer - dziękuje za piękne słowa:* To prawda, do dziecka podchodzę bardzo spokojnie, staram się tez nie denerwować jak coś nie idzie po mojej myśli, bo wiem że moje złe emocje wpływają na Gabrysia:) Bardzo cieszy mnie macierzyństwo bo codziennie widzę że synek uczy się czegoś nowego, albo wykonuje coś czego ja go nauczyłam:) Marzyłam o moim aniołku i być może dlatego że czekaliśmy na niego 2 lata i raz prawie straciliśmy (leżałam 2 tygodnie na patologii ciąży) tak bardzo szanuję czas jaki mi został z nim dany:)
Co do najbardziej zainteresowanych ( a najmniej wiedzących o naszych dzieciach) to ja dzięki Bogu nie muszę ich wysłuchiwać. Czasami mi ciężko samej, ale wole to niż głupie gadanie mojej teściowej czy innej ciotki. Każde dziecko to indywidualność więc wiara w tzw: "normalność" jest idiotyzmem naszych czasów. Ja też jestem w takimi razie nienormalna bo nie jestem konformistą i nie idę wszystkimi nowoczesnymi debilnymi kanonami (i dobrze mi z tym).
Fimka - gratuluje jeszcze raz!:)

Dzień dobry! :)

My się zaraz zbieramy od rodziców. Jestem wykończona bo do 2 w nocy siedziałam z bratem na pogaduchach ;) jeszcze na zakupy do Kauflanda skoczymy bo u nas niestety nie ma :( najbliższy pewnie dopiero w Krakowie wiec jest możliwość kupna kilku rzeczy tu na miejscu :)

Krzyś jeszcze urzeduje z babcia wiec w spokoju sobie kawę dopije.

reklama
Ja zdjecie rtg juz mialam jeden kanal zrobiony na nastepne dwa musze czekac do marca i tak sie zastanawiam czy w ciazy moge zostac z tym jednym kanalem.Mnie ten zab nigdy nie bolal mam nadzieje ze w ciazy nie bedzie o ile zajde w ciaze.

Do góry