reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

cześć
jak tam piatek mija?
Ja po małych zakupach.
Reszta za tydzień jak pojedziemy z męzem do miasta tzn do ZielonejG.
Buty musze sobie kupić, mąż też a u nas na tej wiosce to nic nie ma
Kozaki już powystawiali.

U nas jeżeli chodzi o znajomych to właśnie jak nie mamy dzieci to nie mają z nami o czym rozmawiać. Więc znajomi się powykruszali.
Nawet jak mieszkaliśmy z teściowa to sołtyska na wsi stwierdziła że nie wiadomo co to my za małżeństwo jesteśmy bo dzieci nie mamy, jak nie mamy dzieci to i nie istniejemy wśród społeczeństwa.

Miłego dnia

No niestety nie tylko u ciebie starsi ludzie nie rozumieja jak to nie mozna miec dzieci. Dla nich to cos normalnego. Ze jest seks bez zabezpieczenia to sienpowinno od razu zajsc.

reklama
Ewix zawsze jest tak ze ciąża i Maleństwo segreguje znajomych

Claudia u nas też szybko poszło z pierwszym a teraz zobaczymy bi miesiąc starań to wcale nie tak Dużo. U ciebie dwa to też malutko. Może nie wcelowaliscie w owu. Uda się napewno. Prawda jest taka że tylko rodzina z Dzieckiem zrozumie że nie ma się ochoty na Imprezę

Mujer o tak goście po porodzie nie znający umiaru są najgorsi
Ja gdybym nie mieszkała w kawalerce to szlabym spać. Szwagierka się na mnie obrazila jak poszłam się kąpać po 23 bo jak mogłam tak dać im do Zrozumienia że mają wyjść:-/

Jalasia na wsi to jest najgorsze ze Każdy wszystko o każdym wie.

Ruda, właśnie, szkoda że niektórzy nie rozumieją jak człowiek jest zmęczony przy dziecku i, że rano czy to dzień tygodnia czy weekend czy święto trzeba wstawać...

jołasia, mam dobrą koleżankę jeszcze z podstawówki i ona ma dzieci 5l i 3l. Zawsze się dogadywałyśmy, nawet jak ja nie miałam dziecka, a ona już tak. Nigdy nawet nie pomyślałam, żeby z tego powodu zrywać kontakt.

A tak w ogóle to która teraz (nie)spodziewa się @? ;) Robicie testy owulacyjne itp?

Mnie najbardziej wkurza jak ktos wie ze sie staramy, a sie pyta kiedy bedzie drugie dziecko. Wcale mnie nie cieszy fakt ze od zaniedlugo rok bedzie jak sie staramy i nie wychodzi.

Fifi 3 dni w przedszkolu i katar ze stanem podgoraczkowym ..

Mujer ja robilam ale juz nie robie. Ide na spontana :)

Mujer teraz to ni pal licho mówię w prost ale zaraz po porodzie nie potrafiłam. Jeszcze mojej rodzinie tak a rodzinie męża się wstydziłam zwrócić Uwagę

Ja mam przyjaciółkę już jakieś 8 lat. Jak ona zaszła w ciążę miałyśmy 17 lat, kontakt na moment się urwał ona wstydzila się wychodzić z domu ja miałam szkole. Jak urodziła wszystko wróciło do normy, nawet jestem chrzestna u jej syna. Teraz jak ja byłam w ciąży sytuacja była identyczna. Kontakt ograniczony do minimum. Byłam już pewna ze to koniec przyjaźni. Urodziłam i teraz widujemy się prawie codziennie.
Ja nie robię testów nie mierze tem, nawet nie wien kiedy mam dni płodne bo mam nieregularne. Co ma być to będzie

Ankaka tak jest zawsze kiedy ślub. Kiedy dziecko, kiedy drugie, no to teraz chłopczyk, masz chłopców to kiedy dziewczynka itd.
Zdrowka życzę

Ewix zawsze jest tak ze ciąża i Maleństwo segreguje znajomych

Claudia u nas też szybko poszło z pierwszym a teraz zobaczymy bi miesiąc starań to wcale nie tak Dużo. U ciebie dwa to też malutko. Może nie wcelowaliscie w owu. Uda się napewno. Prawda jest taka że tylko rodzina z Dzieckiem zrozumie że nie ma się ochoty na Imprezę

Mujer o tak goście po porodzie nie znający umiaru są najgorsi
Ja gdybym nie mieszkała w kawalerce to szlabym spać. Szwagierka się na mnie obrazila jak poszłam się kąpać po 23 bo jak mogłam tak dać im do Zrozumienia że mają wyjść:-/

Jalasia na wsi to jest najgorsze ze Każdy wszystko o każdym wie.

No wlasnie ja mam nieregularne okresy. Waha sie od 24 do 26 dni czasem 29 .

Ja mieszkam na wsi i normalnie czasem to mam dosc tych spekulacji ludzi . Kiedys facet do mojej mamy mowi ze obliczyl sobie ze klaudia to jednak po slubie miala dziecko a nie slub byl bo w ciazy byla. Padla jak to uslyszalam

reklama
Do góry