reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda - no jak Twój mąż powiedział ze lepsze niż u mamy to musiało Ci pyszne wyjść:)) Mam nadzieje że powtórzy przy mamie jaka świetna z Ciebie kucharka:D
no ja właśnie też mam mega libido po ciąży:D a mój mąż wrócił z pracy połamany i nici z udanego weekendu:(
Pati - gratuluje:)) Jak Twój facet po takim czasie "spuścił z kija" zmagazynowany materiał genetyczny to musi się udać, za pierwszym razem:D

reklama
Czarna - "spuścił z kija"! :D hahaha ;) twoje teksty są najlepsze, naprawdę :)
Ja właśnie dreptam do pracy, piździ jak cholera :/ a z pozytywów - to czuję, ze ovu będzie dzisiaj, bo od rana strasznie mnie jajnik kłuje ;) także chyba jednak dzień na plus :D

Pati - co do tekstów, tak się kończy dłuższe przebywanie z mundurowymi:-p
O kurczę, Pati! Musisz go dzisiaj dopaść i wykorzystać:D ale nie martw się, facetów nie dotyczy pojęcie pojęcia gwałtu:p Więc nie musisz mieć wyrzutów sumienia jak go wykorzystasz i zostawisz:))

Czarna - wiesz co, nie wiem czy dzisiaj mi się uda, bo po wczorajszych dwóch razach to ja ledwo chodzę i wszystko mnie boli :D więc liczę na cud :p on co do gwałtów to bardzo chętny jest :p a zostawić to nieeee ;) gdzie ja drugiego takiego "anioła stróża", jak go tu któraś kiedyś nazwała, znajdę? ;)
Ann - nie dziękuję, nie chcę zapeszyć :)

Ankaka - ja przeczytałam! Od góry do dołu ;) i co do małego, to pewnie się przyzwyczai do tej myśli jakoś :) w końcu to całe 8 miesięcy, żeby mu przetłumaczyć :)

Ankaka - przepraszam nie zauważyłam:( zaraz wrócę do poprzednich postów, znajde i postaram się zaraz odpisać:)
Pati - wooo to wczoraj ostro było:DD

reklama
Czarna - wiesz jak to leciało... "cztery razy po dwa razy..." :p a tak serio to raz rano bez fajerwerków z jego strony i raz wieczorem już z fajerwerkami ;) chyba naprawdę ta moja ovu czekała na niego, bo powinnam mieć ją już dwa dni temu najpóźniej a dni płodne to ja mam już ponad tydzień :p no i w końcu się doczekała :D

Do góry