reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Anik wszystko zależy od sytuacji. Ja chciałam bardzo mała różnice, już jesteśmy ok 4 mc do tyłu z planami. Jednak tak sobie myślę że może to i lepiej jeśli chodzi o to bo młody ma teraz 14 mc więc byłoby mi ciężko. Tak sobie wmawiam żeby mi było lepiej :-)

No właśnie :) My wcześniej nie mieliśmy warunków mieszkaniowych (mieszkanie z teściami, co prawda mieszkanie 4pokoje, na nasz użytek dwa, ale nie... to nie były warunki na dwójeczkę).

Teraz mamy swój dom, duży... jeszcze trochę remontu nas czeka (2 pokoje na parterze, malowanie kuchni) i poddasze (ale to spokojnie kiedyś tam), na wiosnę pewnie taras będziemy robić, więc najwyższy czas zabrać się za rodzeństwo dla Młodego :)

Czarna Haha udało się ;-) mążi powiedział że nawet mama mu takiego dobrego obiadu nigdy nie zrobiła;-)
Ja też bez oliwek ;-) albo dobra zrobię z to mąż je zje ;-)
To dzieci nie przynosi bocian? Kurde a ja już piąty cykl na niego czekam ;-)
Jeśli chociaż o seks po porodzie to Napewno mam większe libido

Cluue dawno cie nie było ;-) ja po cichu gratuluję ;-) zrób test za dwa dni

Przeczytałam was ale nic nie pamiętam

Dziewczyny odebrałam wyniki z powtórzonej bety i... niestety znowu <2 ...
Można powiedzieć, że się już z tym pogodzilam, ale serce mnie nadal bardzo boli, jakby ktoś mi je chciał wyrwać...
Dziękuję bardzo za wszystkie słowa otuchy, jesteście wspaniałe.
Ja chyba narazie nie będę myśleć o dniach plodnych, owulacjach itp.
To miały być piękne świętą... i będą tylko wtedy kiedy całkiem nie będę o "tym" myśleć, pozwolę, aby to życie pisało scenariusz...

reklama
Kate mogę napisać że cię rozumiem bo nasze święta też miały być piękne. Niestety wyszło inaczej. Trzymaj się :-*

Do góry