reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ankaka ja przeczytałam całe ;-)

Pati cieszę się z tobą ;-)
Teraz razem martretujemy mężów ;-)

Czarna teściowa i tak nie uwierzy ;-)

reklama
Ruda - mój tam nie ma nic przeciwko maltretowaniu w taki sposob :D a nawet powiedziałabym, że jest mega szczęśliwy z tego powodu ;)

Brzuch mnie boli i jajnik kłuje... Ale to dobrze :) tylko ciężko wytrzymać jak trzeba tyle stać... dobrze że dzisiaj nie ma dużo ludzi, to można sobie chociaż na chwilę usiąść :) a wy jak dziewczynki spędzacie weekend? ;)

Olege - witaj! Robiłaś jakieś badania? Czemu się nie udaje tak długo?

Mnie przeziębienie nie puszcza, mam wrażenie, że jest gorzej.
Do bólu gardła doszedł ból ucha :/

No i mamy weekend, sobota bez męża :(
Pojechał pomagać rodzicom i na zakupy.

Pati mój też nie narzeka ;-)
Ja właśnie jem sernik a mąż robi remont ;-)

Fimka zdrowka

Olegem witaj. Pewnie od tego jesteśmy. Ale ja bym zrobiła jakieś badania

Olege - witamy ;) zawsze się możesz tu wyżalić, każda z nas ma różne problemy i od tego jesteśmy, żeby się wzajemnie słuchać i pocieszać :)

Fimka - ja chodzę chora od prawie dwóch tygodni... :( i raz jest lepiej i już się cieszę, ze to koniec a tu nagle bach i wszystko się wraca... mam już dość, tym bardziej, ze pewnie się to jeszcze trochę pociągnie, bo jak mam się do końca wyleczyć jak co chwilę w pracy, cały czas kontakt z ludźmi i tak to potem jest, ze się każdego wirusa łapie... teraz tylko na święta licze na "wirusa z oczkami" jak to mówi moja mama :D zawsze jak jej mówię, ze się źle czuję i mi niedobrze czy coś i podsumowuję to slowami: "to oewnie jakiś wirus" to zawsze mi właśnie mówi: "tak, jasne, chyba taki z oczkami" :p

Ankaka - wiem, wiem ;) nie nakręcam się na ciążę, tylko cieszę się, że mi się znowu nic tam nie porobiło, tak jak w zeszłym miesiącu ;) bo to był inny ból, dlatego wiedziałam, ze coś jest nie tak :) nie zastanawiam się co będzie, bo co ma być to i tak przyjdzie :) a na razie muszę się wykurować w końcu, no bo ileż można być chorym :/ już mnie to zaczyna wkurzać... w przyszłym tygodniu jadę po choinkę, więc znowu, jak małe dziecko będę się cieszyć ubierając ją :D naprawdę uwielbiam święta :) żeby tylko jeszcze chociaż troszkę śniegu spadło, żeby było czuć te święta, to wszystko by było super ;)

Fimka nie pomogę bo nie mam

Pati ka właśnie siedzę na pkp i czekam na pociąg. Przyjeżdża chrzestna z Knurowa więc twoje strony ;-)

reklama
Do góry