reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Wiem ze latwo sie mowi bo ja jak dowiedzilam sie we wrzesniu ze moja ciaza sie nie rozwija to plakalam caly czas kazdy mi tez mowil natepnym razem sie uda itd ale ja zadawalam sobie pytamie dlaczego mnie to musialo sptkac?!! Ale pogodzilam sie z tym... Takie zycie . A wiesz co bylo dla mnie najgorsze ze moja 6 letnia corka byla ze mna wyedy bo chcialal jej pokazac ma ung dzidziusia bo byla bardzo szczesliwa jak dowiedziala ze ze bedzie miLa rodzenswo( ogladala gazetki mowila co musimy kupic, gdzie bedzie stalo lozeczko itd) a ja wracalam od lekarza plakalal i tlumavzylam jej ze dzidzius nie urosl i nie bedzie miala rodzenstwa... To bylo naprawde ciezkie... Ale dalam rade i ty napewno tez dasz !

Dziewczyny, udalo sie! ;) czyli są spore szanse :) poszłam za radą Czarnej, co do kowbojki a dodatkowo polecam wykorzystanie lustra ;) naprawdę działa ;) no i rzeczywiście powiedziałam, że ovu już była i się rozluźnił. To teraz zaciążone - proszę o fluidki! ;)

Fimka - musiałam mu powiedzieć, bo nie miałam jak wytłumaczyć tego, ze po seksach leżę z tyłkiem do góry :D hahaha ;) ale to jest facet, więc on nie wie, że ovu wypada mniej więcej w połowie cyklu :p zresztą wiem, że nie wpadnie na to, żeby się tego dowiedzieć, więc nawet jak teraz się nie uda to w następnym cyklu nawet nie wspomnę o niczym związanym z dzieckiem i też będzie dobrze :D

reklama
Anik jak chcialam roznice 2 lata, ale wyszlo ze bedzie 3 lata i 2 miesiace. No coz zycie zweryfikowalo mi plany :)

Cluee moja kreska byla taka sama :D zrob za dwa dni! I przy okazji bete zrob :)

M robi na nocki wiec praktycznie sie mijamy, wiec z przytulasami tez ciezko :)

anik co do witamin to teraz kupilam jedno opakowanie bi w ogole nie mam apetytu, a zajady juz mi sie zrobily takze zobaczymy co bedzie jak mi sie skonczy opakowanie. Ja 59 na wadze a miesiac temu bylo 62!

Czarna dla mnie seks po porodzie gorszy, ale tylko dlatego, ze z moimi miesniami kegla cos nie tak. Tzn dzialaja, ale tak jakbym nie miala w nich czucia. :/

PatiMyszka trzymam kciuki!

Kate bardzo mi przykro :( ale masz racje. Nie mysl o tym wszystkim. Wiem, ze ciezko bo po cichu juz sie cieszylas. Trzymam kciuki za kolejne juz pozytywne wiesci!

Uff nadrobilam was. Goszine pisalam tego posta bo maly w miedzyczasie wstal i wolal mnie do siebie.
Ja ooki co czuje sie ok. Tylko jak wstane rano to przez chwile mnie mdli, ale tak to ok.
Powiedzialam Filipkowi, ze w brzuszku jest dzidzia to popatrzyl na mnie jak na ufoludka i powiedzial, ze nie chce :D no coz ma jeszxze czas do sierpnia, zeby oswoic sie z ta mysla. :)
W srode wizyta zobaczymy co powie!
Zaraz musze wstac ogarniac obiad i reszte, a tak mi sie nie chce :/

Ale naprodukowalam. Ciekawe czy ktoras to przeczyta cale :D

Do góry