reklama
U nas tez ostatnio ciezko z dogodnymi warunkami do zabaw :-) ciagle mamy jakichs gosci, i bedziemy miec az do polowy stycznia... My to nawet drzwi do sypialni nie mozemy zamknac bo koty ciagle wchodza lub wychodza, wiec pozostaje nam po cichutku pod kolderka.... Ehh a do tego lozko nam troche skrzypi, nowe zamowione, ale trzeba czekac ponad 30dni az zrobia....
anik.
Mama Krzysia :)
Ja niestety znam się aż za dobrze i wiem, że sama dieta to u mnie za mało żeby dostarczyć witamin. Wiec pewnie będę musiała coś łykać.
Oczywiście staram się i pije soki, smoothie, sałatki, warzywa itd. ale wiadomo jak to czasami na szybko bywa. Tym bardziej, że Młody je obiady w przedszkolu
Cluue - ja też widzę delikatna kreseczke podobnie miałam przy synku. Pierwszy test to ledwo widoczna kreska a drugi powtórzony po kilku dniach juz była porządna krecha
Oczywiście staram się i pije soki, smoothie, sałatki, warzywa itd. ale wiadomo jak to czasami na szybko bywa. Tym bardziej, że Młody je obiady w przedszkolu
Cluue - ja też widzę delikatna kreseczke podobnie miałam przy synku. Pierwszy test to ledwo widoczna kreska a drugi powtórzony po kilku dniach juz była porządna krecha
Fimka
Fanka BB :)
Dziewczynki, już po wizycie ovu dalej nie było, pecherzyk 20mm, więc będzie na dniach wg kalendarzyka powinna być wczoraj ale chyba czeka aż moj G się odblokuje haha śluz płodny mam już od ponad tygodnia i tak sobie czekam więc może jednak w święta będzie niespodzianka Tak szczerze, to nie miałam już nadziei, bo byłam pewna, że już po wszystkim a tu ciągle jest nadzieja
JA WIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedz, że ovu już była, może facet się nie będzie blokował :-)
dziewczyny ratujcie jestem stara a nie mam malucha, wszedzie na forach dziewczyny w moim wieku maja juz chociaz jedno(((
Właśnie po to tu jesteś, żeby je mieć
Fajnie, że się zdecydowałaś
Uda się, a my będziemy kibicować.
Czy sex po porodzie jest dla was lepszy, czy gorszy?
bez różnicy
Myślałam, czy kupić witaminy, ale to chyba dopiero wtedy, gdy zobaczę dwie kreseczki na teście.
Suplementy łączone są ponoć bez sensu.
Mój lekarz kazał dobierać pojedynczo każdy.
Np. żelazo, tran.
O ile nie zjesz w jakichś produktach
Cluue - ja też coś widzę
kate - a Ty jak się czujesz? Udało się ponownie zrobić betę?
------------------------------------------
No i mamy :-)
Załączniki
anik.
Mama Krzysia :)
W pierwszej ciąży brałam kwas foliowy i Femibion. Zobaczymy co w drugiej zasugeruje - pewnie to samo
A ja niecierpliwie czekam na koniec @
Fajnie gdyby udało się w pierwszym cyklu...
A ja niecierpliwie czekam na koniec @
Fajnie gdyby udało się w pierwszym cyklu...
PatiMyszka1991
Fimka - właśnie tak mam zamiar zrobić powiem, że była dwa dni temu,więc teraz mamy czas na ćwiczenia, żeby mógł skończyć
Fimka
Fimka - właśnie tak mam zamiar zrobić powiem, że była dwa dni temu,więc teraz mamy czas na ćwiczenia, żeby mógł skończyć
hihihihihi :-);-)
reklama