reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
U nas tez ostatnio ciezko z dogodnymi warunkami do zabaw :-) ciagle mamy jakichs gosci, i bedziemy miec az do polowy stycznia... My to nawet drzwi do sypialni nie mozemy zamknac bo koty ciagle wchodza lub wychodza, wiec pozostaje nam po cichutku pod kolderka.... Ehh a do tego lozko nam troche skrzypi, nowe zamowione, ale trzeba czekac ponad 30dni az zrobia.... :crazy:

Ja niestety znam się aż za dobrze i wiem, że sama dieta to u mnie za mało żeby dostarczyć witamin. Wiec pewnie będę musiała coś łykać.
Oczywiście staram się i pije soki, smoothie, sałatki, warzywa itd. ale wiadomo jak to czasami na szybko bywa. Tym bardziej, że Młody je obiady w przedszkolu ;)
Cluue - ja też widzę delikatna kreseczke :) podobnie miałam przy synku. Pierwszy test to ledwo widoczna kreska a drugi powtórzony po kilku dniach juz była porządna krecha :)

Dziewczynki, już po wizycie ;) ovu dalej nie było, pecherzyk 20mm, więc będzie na dniach :) wg kalendarzyka powinna być wczoraj ale chyba czeka aż moj G się odblokuje :) haha :) śluz płodny mam już od ponad tygodnia i tak sobie czekam ;) więc może jednak w święta będzie niespodzianka :) Tak szczerze, to nie miałam już nadziei, bo byłam pewna, że już po wszystkim a tu ciągle jest nadzieja :D

JA WIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedz, że ovu już była, może facet się nie będzie blokował :-)

dziewczyny ratujcie jestem stara a nie mam malucha, wszedzie na forach dziewczyny w moim wieku maja juz chociaz jedno:((((

Właśnie po to tu jesteś, żeby je mieć :)
Fajnie, że się zdecydowałaś :tak:
Uda się, a my będziemy kibicować.

Czy sex po porodzie jest dla was lepszy, czy gorszy?:)

bez różnicy

Myślałam, czy kupić witaminy, ale to chyba dopiero wtedy, gdy zobaczę dwie kreseczki na teście.

Suplementy łączone są ponoć bez sensu.
Mój lekarz kazał dobierać pojedynczo każdy.
Np. żelazo, tran.
O ile nie zjesz w jakichś produktach :tak:

Cluue - ja też coś widzę :tak:

kate - a Ty jak się czujesz? Udało się ponownie zrobić betę?

------------------------------------------

No i mamy :-)

choinka Michów.jpg

Załączniki

• choinka Michów.jpg
    choinka Michów.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 46
W pierwszej ciąży brałam kwas foliowy i Femibion. Zobaczymy co w drugiej zasugeruje - pewnie to samo ;)

A ja niecierpliwie czekam na koniec @
Fajnie gdyby udało się w pierwszym cyklu...

reklama
Do góry