reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ewelinuska - My dopiero zaczynamy, wiec nie wiem zbyt wiele, ale powiem Ci, żebyś dała mu czas to przetrawić. Bo jeśli teraz go będziesz przekonywać, to zadziała to w odwrotną stronę i jeszcze bardziej się zamknie. Myślę, ze jak to sobie sam przemyśli i poukłada to sam zacznie rozmowę ;) Ty po prostu bądź obok i go wspieraj ;) będzie dobrze, zobaczysz ;)

Nie naciskam,tylko tlumacze... caly czas powtarzam ze nam tez sie uda...

Nie myslcie o dziecku. Wiem ze to ciezko po sobie, ale moze wyjedzcie gdzies? Znajdzcie sobie hobby zeby czym sie zajac? To pomaga

Ruda - to chyba najbardziej romantyczna historia miłośna jaką kiedykolwiek czytałam:p gwiezdny fiolet? Kurde pierwszy raz słyszę, wyślij jakieś zdjęcie tego koloru na włosach:))
Pati - kurcze... chyba Twój G spadł Ci z nieba co??:) Jak Anioł stróż:)
Ja poznałam mojego męża w następujacy sposób... na początku poznałam jego kolegę Michała jednak na drugi dzień przyznał się ze ma dziewczynę ale super mu się ze mną rozmawia i chciałby dalej utrzymywać ze mną kontakt. Ja niestety nie potrafiłam dalej z nim pisać bo nie chciałam komuś pieprzyc związku. No i tak się to u mnie skończyło:) Natomiast Michał ciągle truł swoim chłopakom z wydziału realizacyjnego że poznał taką super dziewczynę ale ona nie chce z nim pisać bo przyznał się że jest w związku. Po dwóch tygodniach ciągłego trucia Michała po jednej z akcji mój mąż poprosił jego o mój numer telefonu bo nie wierzył ze fajne i dobre dziewczyny jeszcze istnieją. Przy czym zastrzegł sobie że tylko się umówi ze mną na kawę i sprawdzi co ze mnie za laska:p Starał się o mój numer 2 tygodnie bo nie życzyłam sobie żeby Michał go mu przekazał:) A jak się w końcu spotkaliśmy przegadaliśmy 8 godzin i zakochaliśmy się na zabój (znaczy ja się strasznie zakochałam):p Na drugiej randce powiedziałam mu, ze jeszcze będę jego żoną i urodzę mu dzieci:D

Ewelinuska musisz uspokoic jakos swojego, faktycznie jak sie zablokuje to bedzie tylko gorzej. Do roku czasu starania to zupelnie w normle, po roku mozna zaczac sie martwic. Trzymajcie sie i niepoddawajcie

Nie myslcie o dziecku. Wiem ze to ciezko po sobie, ale moze wyjedzcie gdzies? Znajdzcie sobie hobby zeby czym sie zajac? To pomaga

Ja wlasnie dlatego odpuscilam calkowicie. Ida swieta, zajecia jest od groma.
Zaraz po switach jedziemy do wiednia na prawie 2 tygodnie i mam nadzieje ze wtedy jakos zapomnimy o tym wszystkim i odpoczniemy przede wszysykim.

Pytanie do was dziewczyny, ktore czuja ovu.
Jaki to rodzaj odczucia/bolu? Bo ja dzis w ptacy czulam jakby klucie po lesej stronie, chyba na wysokosci jajnikow wlasnie i zastanawialam sie czy to wlasnie TO? Nigdy wczesniej nie zwrocilam na to uwagi albo raczej nigdy nie przypisywalam tego do ovu wlasnie, a przypominam sobie ze miewalam takie klucia. Wiec sama juz nie wiem, co myslicie? @ ma byc 21.12

reklama
Czarna ta romantyczna ja wiecznie zaplakana rozmazana z czerwonym nosem i pociesza mnie facet który był babiarzem ;-) a żeby było śmiesznie to on razem z tą moją koleżanka powiedzieli mi ze mój były mnie zdradza ;-) już pomijam że to koledzy byli ;-) Czarna zaraz poszukam a jak nie znajdę to wstawię zdjęcie w czwartek
Czarna ty to jednak jesteś romantyczna ale ze on się nie wystraszyl;-) mi jakby facet ma drugiej randce powiedział że się ze mną ożeni spieprzalabym jak najdalej ;-)

Ewelinka wyobrażam sobie. Facet płaczący to już znak że jest naprawdę źle

Do góry