reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lw emailu mi napisala ze zalezy jakie badanie wynik moze byc dzisiaj. Takze trzymam kciuki za bete :)

A marzycielka gdzie pracujesz?

Ankaka - oj... no to rzeczywiście masakra...
A ja sie wkurzam :/ chyba mnie zaczyna brać jakieś zapalenie pęcherza bo mnie boli i co chwilę latam do wc :/ ciekawe co jeszcze mnie w tym miesiącu czeka... ech...

Ja czuje ze moj okres sie zbliza wielkimi krokami piersi juz mnie przstaja bolec a zawsze tak mam przed i na dole i wszystko wiruje... Wiec tylko czekac...;(

A ja się nie wyspalam. Mam w domu mysz :-( i to gdzieś pod łóżkiem a ja się tak strasznie boję że zasnelam ze zmęczenia gdzieś koło 4 :-( m wstanie po nocce to będzie latał z łapka i trutka ;-) a zaraz lecę sprzątać bo mikołaj dzwonił że do Jasia przyjeżdża ;-)

Ankaka kurde do wtorku to w h.. Czasu. A jest jeszcze coś takiego jak test ciążowy z krwi.

Pati haha jakbyś była bliżej @ to Powiedziałabym że ciąża ;-)

Gosia :-(

Czarna co z tą blaszka? ;-) bo może dzisiaj upieke ;-)

reklama
Ruda - też bym tak pomyślała :D ale ja nawet jeszcze ovu nie miałam :p obstawiam jutro, ze będzie :) więc dzisiaj ładnie się trzeba będzie postarać :) a potem się zobaczy co i jak z tego wyjdzie :p

Do góry