reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
My tez mamy fajnie :-) ja.skorpion Mateusz lew a mój Aleksio rak! Wszyscy jesteśmy zażarci he. Rodzina Addamsów :-)

Ania wczesniej vos wyczytalam ze w ciąży lapaly Cie infekcje. Ja mam ten sam problem! Jak i w 1 ciąży tak i teraz! Na okraglo infekcje , jedna wylecze to za chwile druga i tak w kolko :/
Dziś.mam wizytę u Gina i skieruje mnie znów na badania moczu i zaloże się ze znowu będzie infekcja a ja nie rozumiem dlaczego... przecież się myje :D

ankaka - bardzo ładnie zgrane małżeństwo:) Panna i Koziorożec oboje żywioł Ziemi, stabilna, uporządkowana relacja oparta na chęci poczucia bezpieczeństwa i wzajemnego zaufania:) Jedyne co może je zabić to nuda (ale tylko dlatego że jesteście tak dobrze zgrani, że z czasem możecie być dla siebie zbyt przewidywalni) tyle ja astrolog mam wam do powiedzenia:)) a którego się Fifi urodził?:)
Jak chcesz mogę dać Ci przepis na czekoladowe ciasto truflowe z wiśniami które ostatnio robiłam, nie jest niskokaloryczne ale nie nazwałabym je niezdrowym:) Ja nie jem słodyczy, jak mam ochotę co sama sobie coś piekę:) Wiem że tutaj specjalistki są od pieczenie, więc z góry przepraszam za wszelkie błędy z proporcjami:D

21 czerwca Fifi :)

Tarantina ja w poerwszej ciazy stosowalam wszystkie mozlowe sposoby .. podcieralam sie po kapaniu nawet papierowymi recznikami :D tyle globulek stosowalam i nic :/ mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej o ile to to :)

CzarnaMadzia ooo u nas nie ma nudy i uwierz, ze to nie jest harmonia :D ja szybko sie unosze, m tak samo :D haha :D i sie wkurzymy nawzajem :)

Kurde bo ja sie glodna robie a ty mi smaka robisz :( ale z checia przygarne przepis! dzisiaj oznajmilam m ze koniec mojej diety :D az 4 dni :D

reklama
Panna jest od sierpnia ;) wiem, bo moja mama z pierwszej połowy września jest i jest Panna ;) albo bliźnięta albo rak, bo nie wiem kiedy rak się zaczyna ;) ale na pewno pierwsza połowa czerwca to bliźnięta :)

Do góry