reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Agtar - przytulaski :*
Pewnie, ze robimy prezent na święta :) to chyba byłby najpiękniejszy prezent jako można sobie wymarzyć ;)
Ankaka - to teraz wysyłaj nam ciążowe fluidki :p może dzięki temu uda nam się zmajstrować prezencik :)

Ankaka - ja widzę bardzo wyraźnie dwie piękne krechy, gratuluje z całego serduszka!!:)
Norkan - mam nadzieje że jedzonko będzie smakowało:))
Pati - ja w trakcie owulacji się strasznie pochorowałam i w tym cyklu zaszłam w ciąże:p co ma być to będzie, jak masz zajść w tym cyklu to zajdziesz na pewno:)
Agta - uszy do góry, uda się w przyszłym miesiącu! To co łatwo przychodzi nie jest takie satysfakcjonujące:)
Ruda - zgłaszam się!
...a tak żyje sobie, nerwy wszystkie mnie zjadły więc już mnie nie nękają, przyzwyczajam się do nowej sytuacji:)
Nie mam już żadnych oczekiwań co do męża (i może dobrze) więc przestałam na siłę coś naprawiać, napisałam mu tylko że teraz jego kolej, niech schowa dumę do kieszeni i się postara o swoją rodzinę, a jak nie to niech mi nie zawraca głowy. Tak jak mówiłam wczoraj napisał że w niedziele się postara. Przyszedł też wczoraj do domu, spytał się czy te pyszne jedzenie to dla niego zrobiłam, że jakoś dziś tak pięknie wyglądam jakaś taka opalona jestem:szok:, pozmywał naczynia, spytał czy kawę sobie życzę, po czym poszedł z krzesłem i książką do łazienki żeby mi nie przeszkadzać i górnego światła nie zapalać:confused2:

CzarnaMadzia moze w koncu sie opamieta? Zobacz co bedzie dalej :) chlopy sa takie, ze im trzeba wprost powiedziec bo sie nie domysla :/ Ale z tym krzeslam i ksiazka w lazience mnie rozbawilas :D matko jakby moj m tak chetnie czytal ksiazki to ja bym byla w 7 niebie bo ja kocham ksiazki, a o tym z nim nie pogadam :D

Dziewczyny dzieki! Jak sie uda to jutro podjade gdzies na bete. Wtedy jak zobacze czarno na bialym,ze to ciaza to uwierze :) poko co brzuch mnie boli

Ale nie wiecie jak to jest?ze ja nastepny test bym miala w styczniu to byc moze mi sie udalo teraz,a ze wy macie szanse testowac w swieta to wam wyjda wtedy II kreseczki i wszystki na swieta bedziemy sie cieszyc :)

ankaka - powiem Ci że jak już wiedziałam że jestem w ciąży to cholernie się bałam że zaraz dostane krwawienia bo ból w podbrzuszu był identyczny jak miesiączkowy (tylko jak wiadomo bez miesiączki) :)) później jest jeszcze gorzej jak macica się powiększa, tak brzuch rwie że nie wiem (wtedy no-spe łykniesz i gotowe):) Także nie martw się kochana wszystko w normie! Ból piersi i podbrzusza w pierwszym i trzecim trymestrze to niestety norma:)

reklama
Czarna - ja właśnie mam mieć ovu za parę dni, przedwczoraj ginka widziała w jajniku pecherzyk 12mm, powiedziała, ze to prawdopodobnie kwestia paru dni, max tygodnia i będzie ovu ;) w poniedziałek wieczorem idę na usg zobaczyć, czy pecherzyk pęknął ;) a na razie szalejemy a potem Patka z tyłkiem do gory leży i liczy na cud :p :D

Do góry