reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No fajny,fajny :D
Moj np jak skomczyl 25 to zdziadzial, ani pozartowac bo ten zaraz sie wkurza, ze mu dogaduje :D ale jak on mi dogaduje to oczywiscie wszystko ok :D

reklama
ankaka - serdeczne gratulacje! Widać drugą jak nic! :tak:

czarna - dziękuję za przepis, zapisałam.
Jutro czekam na kolejny ;-)

--------------------------------------

Nas trochę rozłożyło. Wszystko jakoś szybko postępowało.
Ok 18 zaczęło mnie boleć gardło, Tomek o 20 miał gluty do kolan, a mój R narzekał, że go łamie w kościach.
No to mamy domowy szpital...
Idę się faszerować domowym syropem z imbiru, czosnku, cytryny i miodu.
Małego też!

ankaka - mój niestety nie dziadzieje a szkoda:( ciągle zachowuje się jakby miał 18 lat, straszny łobuz z niego! a Twój mąż to może rak?:)
Fimka - super! jutro będzie przepis na makaron z zielonym sosem i grillowanym kurczakiem:)

ankaka - nie no dziś nie mogę bo dopiero muszę kupić składniki a do każdego przepisu robię własne autorskie zdjęcie:) dziś mogę dać Ci mój przepis na sałatkę caprese inaczej jeśli taką lubisz?:)

ankaka - kurde!!! Kurczak z ananasem bez ananasa, sałatka caprese bez mozzarelli :DD niedługo będę musiała dać przepis na pieczonego kurczaka bez kurczaka:DD to może napisz mi kochana czego nie lubisz to będę wiedziała jakich przepisów Ci nie dawać:)
Pati - ja też jestem koziorożeć:)) a mój mąż to waga:( a mój syn to lew! dom wariatów, żaden z tych znaków do mnie nie pasuje:)

Ja malo co nie lubie. Ananas, sery tego typu, oliwki i owsianka. Reszte lubie :D kurczaka kocham :D

Ja Panna, m koziorozec, a Fifi uwierzycie, ze pamietam czy lew czy rak ? :D

reklama
Ankaka po cichu jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki żeby lekarz potwierdził ciążę

AgtaR przykro mi. ...

Fimka zdrowia dla rodziny całej :*

Ja jestem lew a mąż rak a Franio skorpion ;)

Do góry