reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1449209249.674503.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1449209249.674503.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1449209249.674503.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 45
Ankaka - nawet nie wiesz jak się cieszę ;) ja co prawda się staram o dzidzię ale myślę, ze w tym cyklu chyba nic z tego... pochorowałam się strasznie, ledwo chodzę a tu dzisiaj 12h trzeba w pracy wytrzymać :(
Wczoraj po przytulankach przez 15 min leżałam z tyłkiem do góry :p nie wiem czy mi to pomoże, ale zawsze warto spróbować :p mój G się trochę podśmiewał pod nosem ale nie skomentował :) widzę, ze jemu też bardzo zależy i że obserwuje mnie ukradkiem. Złapałam go na tym, ze często głaszcze mój brzuch a ma przy tym tak rozmarzoną minę, jakby sobie wyobrażał, że tam już jest nasze maleństwo ;) to tak słodki i rozczulający widok, że aż serce rośnie ;)

Pati ;-)

Ewix jak tam?

Kate a ty?

Ankaka już Ci pisałam na Facebooku ;-) Cieszę się twoim szczęściem tak samo jak by to były moje dwie kreski ;-) gratuluję po cichutku. Zrób test za dwa dni a powinna być wyrazniejsza ;-) jak ja ślepa widzę dwie kreski to one tam są amen ;-)
Tylko proszę nie uciekaj nam :-( zostań
Tak sobie myślę że mam twój sposób na ciążę ;-) w cyklu przed opryszczka ( zaliczylam) i w cyklu w którym zaszlas wizyta u lekarza ( zalicze) ;-) nie pozwolę ci samej męczyć się z Brzuchem więc dołączę do ciebie 27;-)

reklama
Gosia sama nie wiem. Wg kalendarzyka 11 ja myslalam ze 8ego a teraz to juz nie wiem. ;)

Pati ja tez lezalam z tylkiem w gorze haha :D super, ze G chce rownie bardzo tego dziecka :)

Ruda nie mam zamiaru was opuszczac. Jeszcze nic wiadomego. Zadzwonie do gin czy uda sie mnie wepchnac na wizyte. Trzymajcie kciuki!

No i czekam na was wszystkie w grudniu ! :*

Do góry