reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Wróciłam. Pani doktor zleciła mi badania krwi i dostałam leki na zakażenie pochwy.

Gdzieś czytałam ze takie zakażenia zdarzają się przy ciąży (znów się nakręcam?).

reklama
Migduch a co? Nie potrzevujesz po 2 kreseczki? :)

Pati ale mialas przezycia :/ nie lubie tego!

Agta ja przy poerwszej ciazy mialam wielka infekcje

Leżę właśnie chora w łóżeczku i się wygrzewam ;) no bo trzeba się podkurować do wieczora :) nie chciałabym odkładać staranek, dlatego zależy mi na jak najszybszym wyzdrowieniu ;) G musiał na jakiś czas wyjść, mimo ze ma wolne, ale zanim wyszedł wpakował mnie do łóżka, kazał się wygrzać i przyniósł mi wszystko co mogłoby mi się przydać. Także nawet nie muszę się z łóżka na razie ruszać ;)

reklama
Do góry