reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ankaka spoko wcale nie jest zle i mozna cos wyciagnac z niego ;)

Ja sie dzis zalamalam. Pediatra stwierdzila dzis u Frania przepukline kresy bialej i dostalismy skierowanie do chirurga. Udalo mi sie zapisac na 11 grudnia. I zas stres; /

11 grudnia to i tak dobrze... Szwagierka zapisała córkę na wycięcie migdala na czerwiec 2017!

reklama
Mychunia mam duzo pomyslow na posty, ale czasu brak :/ no i fotek nie chce naszych wstawiac poki co,wiec ubozsza wersja.

A co to ta przepuklina?

O matko sojnabig zmienial lekarza predko! A to na NFZ?

Mychunia mam duzo pomyslow na posty, ale czasu brak :/ no i fotek nie chce naszych wstawiac poki co,wiec ubozsza wersja.

A co to ta przepuklina?

O matko sojnabig zmienial lekarza predko! A to na NFZ?

Tym razem prywatnie bo już mam dosyć po dzisiejszej wizycie. @ nie mam od ponad 70 dni a ten bez badań daje mi hormony dla kobiet po menopauzie... Nawet tego nie biorę wiec idę do innego... Na szczęście udało mi się na dziś

My wieczorem jak synus juz spi omawiamy sprawy bieżące, przytulamy się albo gramy w wiedźmina ;)

Fimka ja też mam blog kulinarny ;)

mychunia - oooo kocham Wiedźmina!!!:) z mężem przeszłam pierwszą część a pozostałe obejrzałam tylko Let's Play-e Sarge na Youtubie:D
oglądałam Dziki Gon całą ciąże bo odcinków po 40 minut jest ok.200;P Nawet mojemu synkowi puszczam do snu zamiast kołysanki soundtrack Dzikiego Gonu, bo jako jedyny był w stanie go uspokoić:)

finka - to dawaj mi link do swojego bloga!:)

lyara - miałam się nie wypowiadać bo mam dziecko ale co tam:p Gabriel chodzi spać o 19 więc cały wieczór z mężem mamy dla siebie:) ja najczęściej wieczorem rozmawiam z mężem a przy okazji robię kolejne upięcie na mojego fp:) ponieważ mój synek śpi w swoim pokoju od urodzenia łózko mamy tylko dla siebie i nie muszę już chyba nic więcej tłumaczyć:p

Ostatnia edycja:
Generalnie chciało mi się ryczec jak wyszłam od niego i przeczytałam ulotkę tego leku... Oczywiście byłam sklonna juz to wziąć ale M. mi zabronił i powiedział ze mam szorować w zawrotnym tempie do innego gin... No więc czekam już w kolejce

Finka - piękny ten blog! już polubiłam:) sama robisz zdjęcia?
mój fp to https://web.facebook.com/dzikie.wlosy/?ref=aymt_homepage_panel założyłam go niecały tydzień temu:)
sojnabig - a z jakiego niby powodu masz brać te plastry dla kobiet po menopauzie?

No bo nie mam okresu...
Nie uwierzycie... Ściągam majtki u lekarza a tam plamy brązowe jak na okres... Ale. Zrobił mi wszystkie badania, powiedział ze pod żadnym pozorem mam nie brać tych plastrów, dał mi skierowanie na badanie krwi na prolaktyne tarczyce i betę. Powiedział ze w macicy jeszcze nic nie widać ale może to być wczesna ciąża wiec te badanie je wykluczy lub potwierdzi a gdybym rzeczywiście była w ciąży to te plastry bardzo by zaszkodziły... Powiedział też ze nie wyklucza ze to plamienie to ten spozniajacy się okres. Mam do niego przyjść za 2 tygodnie

reklama
Trzymam kciuki zeby jednak ciaza :)

Dziewczyny jak ktoras ma tego bloga lub strone dopisujcie do danych jak chcecie to tez wstawie :)

Apostrofa podeslij jeszcze dane Twoje raz :)

Do góry