reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Mój test wykonany przed chwila pokazał że.....moje przeczucia były zajebiscie dobre :D 2 kreski!! Druga troche słabsza ale jest wyraźna! Troche później wrzucę fotę ;) trzymać mi kciuki żeby wszystko było juz dobrze!
BRAWO:tak::-D Nawet nie wiesz jak się cieszę :) Trzymam kciuki oby było wszystko ok, a testu nie odczytuj po tylu godzinach :p
Oznacza to, że hormon luteinizujący (LH) zaczyna wzrastać.
Jak kreski będą tego samego koloru, tzn. że owulacja już lada moment i trzeba działać :tak:
Bo hormon LH gwałtownie rośnie właśnie przed jajeczkowaniem.
Testu nie robi się z porannego moczu, najlepiej koło godz. 17, nie pijąc nic 2h przed testem.
Powinno się go robić zawsze mniej więcej o tej samej porze dnia :tak:

:O O kurczę, to ja bym poszła z tymi okresami 3-miesięcznymi do gina jak najszybciej.
Da Ci coś (najprawdopodobniej CLO) na regulację cyklu i się uda.
Można iść przecież na NFZ :tak:

Ewix - ja również nie pomogę :(

mychunia - miejmy nadzieję, że teraz będzie to nuuuuuuudna ciąża ;-)
Wiesz, co do testów, mi 3 dni pod rząd pokazywała się druga jaśniejsza, później kolejne już bez tej drugiej, więc sama nie wiem... A długo trwa branie tego clo? Po jakim czasie można zajść w ciążę?
Ja nawet nie wiem gdzie u mnie na nfz jakiś przyjmuje :p

reklama
Sojnabig - ja tez mam nad ranem i wieczorem takie temperatury. Plus podbrzusze opuchnięte, szyjka macicy rozpulchniona. Wczoraj miałam straszne nerwy, wsciekalam sie na męża o *******y..

No ja brzuch mam jak balon od tygodnia... Kurcze ja nie wiem jak to z ta szyjka macicy, może mi się tylko wydawać ze jest rozpulchniona ale na pewno jest długa twarda i zamknięta... Dziś tez mam taki dzień ze chodzę szukam sama nie wiem czego, Zmieniam zdanie co sekundę..

Apostrofo o której wyniki HCG?
Mika gratuluje, kolejna do grona ciężarnych :-) :-)

Dziewczyny ja się wczoraj najadlam strachu ... w lewej pachwinie wyszedł mi najprawdopodobniej wezel chlonny o średnicy mniej więcej 1cm na 1 cm . Boli przy dotyku i wkurzam się na niego bo nie wiem czy to bezpieczne w moim.stanie. jestem ostatnio mocno przeziebiona wiec może dlatego??

Apostrofo o której wyniki HCG?
Mika gratuluje, kolejna do grona ciężarnych :-) :-)

Dziewczyny ja się wczoraj najadlam strachu ... w lewej pachwinie wyszedł mi najprawdopodobniej wezel chlonny o średnicy mniej więcej 1cm na 1 cm . Boli przy dotyku i wkurzam się na niego bo nie wiem czy to bezpieczne w moim.stanie. jestem ostatnio mocno przeziebiona wiec może dlatego??

Masz rację, przeziębienie może mieć na to wpływ i to bardzo duży

Mam wynik. I niestety brak ciąży. HCG poniżej 2. A na opisie mam, że pow. 2 jest ciąża, poniżej brak. Także nie udało się. :confused2:

reklama
Do góry