reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

apostrofa
Prolaktyne mozesz zbadac w dowolnym momencie a progesteron najlepiej po owulacji- albo jakos od razu po niej albo pod koniec cyklu, jak zbadasz od razu po owulce to wtedy jest najwyzsze stezenie i wiadomo juz czy potrzebny ci wapomagacz czy nie:)

reklama
Słyszałam że ktoś obawia się dentysty :) ja niedawno byłam, bolało, ale myślałam że będzie gorzej. Wiecie może czy da sie np zdejmowanym aparatem wyrównać trójkę, bo jakoś mi tak dziwnie zaczeła wystawać do zewnątrz....no a stały aparat to już duży koszt.

A i dziś rano tempka 37! Coraz bardziej się nakręcam :-)
A jak u Was sytuacja?

Mika ja jestem zdania że te wyciągane aparaty go... Dają ;-)

Ja man dwa żeby do wyzwania ale boję się strasznie i z miesiąca na miesiąc odwlekam wizytę ;-)

Kurcze, co z tymi zębami sie dzieje że je aż wyrywać trzeba? Mi jeszcze ósemki nie wyszły, wtedy to dopero sie wszystkie powykrzywiają :-(

U mnie to rodzinne... :/ rodzice mieli słabe zęby zawsze i teraz my mamy problem :( uuu... To życzę powodzenia w wyżynaniu się ósemek.. lepiej się zaopatrz w dobre środki przeciwbólowe

U mnie to rodzinne... :/ rodzice mieli słabe zęby zawsze i teraz my mamy problem :( uuu... To życzę powodzenia w wyżynaniu się ósemek.. lepiej się zaopatrz w dobre środki przeciwbólowe

Współczuje bardzo :( no jak już zaczną się wyżynać to pewnie poczuje i wtedy polece po leki ;) ale mam nadzieje że to nie nastąpi zbyt szybko :D

U mnie też rodzinne. I do tego szkliwo nie jest białe tylko zoltawe co ja mam już robić z tymi zębami to nie wiem. Może macie jakąś sprawdzona pastę? Na wybielanie mnie nie stać :-o

Ja mam do wyzwania 8 która już wyszła popsuta i 7 która sama zabiedbalam bo trzeba było iść z małą dziura do dentysty a nie czekać

Mi wszystkie wyszły jak miałam 16 lat... Tylko dentysta mi kiedyś powiedział ze one są tylko po to żeby się psuć wiec mam już je do wyrwania... A właściwie to do wycięcia..

reklama
U mnie też rodzinne. I do tego szkliwo nie jest białe tylko zoltawe co ja mam już robić z tymi zębami to nie wiem. Może macie jakąś sprawdzona pastę? Na wybielanie mnie nie stać :-o

Ja mam do wyzwania 8 która już wyszła popsuta i 7 która sama zabiedbalam bo trzeba było iść z małą dziura do dentysty a nie czekać

Mi też zanim wyszły to już się popsuly... Generalnie to te pasty dają efekt taki chwilowy ale jak się szykuje jakaś impreza grubsza, np wesele to używanie przez miesiąc spokojnie da się zobaczyć różnice. Nazywa się opalescence ale ostrzegam smak tragiczny...

Do góry