reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

migduch - dzięki za info!

Ale się wkurzyłam. Słuchajcie obdzwoniłam chyba z 5 ośrodków zdrowia w okolicy i wszystkie mają punkty pobrać czynne do 10:00, najdalej 11:00! :szok: Są i takie do 18:00... ale na drugim końcu miasta (czyli jakieś 25-30 km). Chciałam iść i zbadać tą prolaktynę i progesteron. no, ale nie wiem kiedy jak pracuję. Nie będę przecież brać bezpłatnego urlopu, żeby iść na pobranie krwi! :crazy: Jeden jest w miarę sensowny od 16:00 do 18:00, ale to musiałabym korki odwołać, żeby tam dotrzeć :crazy:

migduch a orientujesz się, czy do tego badania trzeba być naczczo?

reklama
Hej ;) u mnie kolejny cykl pójdzie w zapomnienie, tak czuje. Czekam na @. Jak sobie radzicie z rozczarowaniem? Nie wiem jak przetrwać to cholerne rozczarowanie.

Sojna jesteś dzielna skoro dotarlas tak daleko. Ja postartowałam nie czekać i poszłam do innego lekarza. Powiedziałam ze go mój 14 cykl żeby zaczął mnie badać. Może i to nie w porządku ale nie wyobrażam sobie czekania do roku czasu skoro można zbadać się wcześniej, chociażby dla swojego spokoju...

reklama
Do góry