reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

migduch - dzięki za info!

Ale się wkurzyłam. Słuchajcie obdzwoniłam chyba z 5 ośrodków zdrowia w okolicy i wszystkie mają punkty pobrać czynne do 10:00, najdalej 11:00! :szok: Są i takie do 18:00... ale na drugim końcu miasta (czyli jakieś 25-30 km). Chciałam iść i zbadać tą prolaktynę i progesteron. no, ale nie wiem kiedy jak pracuję. Nie będę przecież brać bezpłatnego urlopu, żeby iść na pobranie krwi! :crazy: Jeden jest w miarę sensowny od 16:00 do 18:00, ale to musiałabym korki odwołać, żeby tam dotrzeć :crazy:

migduch a orientujesz się, czy do tego badania trzeba być naczczo?

reklama
Hej ;) u mnie kolejny cykl pójdzie w zapomnienie, tak czuje. Czekam na @. Jak sobie radzicie z rozczarowaniem? Nie wiem jak przetrwać to cholerne rozczarowanie.

Sojna jesteś dzielna skoro dotarlas tak daleko. Ja postartowałam nie czekać i poszłam do innego lekarza. Powiedziałam ze go mój 14 cykl żeby zaczął mnie badać. Może i to nie w porządku ale nie wyobrażam sobie czekania do roku czasu skoro można zbadać się wcześniej, chociażby dla swojego spokoju...

reklama
Do góry