reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Sojnabig chociaż jedna się ze mną zgadza bo co z kimś rozmawiam to słyszę co to tam podać talerz i tyle

Tak... Tylko nikt nie patrzy na to, że taka obsługa równa się z tym, że dosłownie nie ma nic czasu na to żeby usiąść... Nogi na koniec zmiany dosłownie wchodzą w d... A jeszcze obsłużyć to nic, przecież ktoś to musi przygotowac i posprzątać... Jeśli ktoś myśli ze praca kelnerki to lekka praca to się bardzo grubo myli..

Tak... Tylko nikt nie patrzy na to, że taka obsługa równa się z tym, że dosłownie nie ma nic czasu na to żeby usiąść... Nogi na koniec zmiany dosłownie wchodzą w d... A jeszcze obsłużyć to nic, przecież ktoś to musi przygotowac i posprzątać... Jeśli ktoś myśli ze praca kelnerki to lekka praca to się bardzo grubo myli..
Wiesz, ja podchodzę do tego tak, że każda praca jest ciężka...Ja np w sklepie ledwo sobie radzę, tyle dźwigania, zapierdzielu... Naprawdę jest ciężko, dlatego jak tylko się uda to śmigam na L4...
Dziewczyny, a orientujecie się może czym się charakteryzuje plamienie implantacyjne?

Wiesz, ja podchodzę do tego tak, że każda praca jest ciężka...Ja np w sklepie ledwo sobie radzę, tyle dźwigania, zapierdzielu... Naprawdę jest ciężko, dlatego jak tylko się uda to śmigam na L4...
Dziewczyny, a orientujecie się może czym się charakteryzuje plamienie implantacyjne?
Zgadzam się z Tobą w stu procentach... Nie wiem, co by kobieta musiała robić, żeby się w pracy nie stresować, nie dźwigać, lub nie być przemęczona... Fakt faktem u mnie w pracy się zdarza, że 12 godzin mogę nie odchodzić od komputera, a czasem nie wiem, za co ma się złapać... Za maile, telefony, faktury, nie posprzątane pokoje, przyjęcie towaru czy wysłuchiwanie kolejnej skargi od gościa...
Z tego co wiem krwawienie implantacyjne pojawia się (chociaż nie każda kobieta je ma) w momencie zagnieżdżania się zarodka. Może być mylone z miesiączką, ponieważ występuje w bardzo zbliżonym terminie, jednak jest o wiele bardziej skąpe i zazwyczaj nie występują przy nim dodatkowe objawy (jak np. ból brzucha, czy łamanie w krzyżu jak podczas okresu)

reklama
Ale w pracy zdarzają się też pozytywy jak konkretne posiłki, właśnie pochłaniam :) mniam!

Załączniki

• 1447794878902.jpg
    1447794878902.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 41
Do góry