reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Wydaje mi się że pęka w momencie owulacji, tak by wychodziło. Jeśli nie pęknie to nie dojdzie do zapłodnienia. Są dziewczyny które mają problem z niepękającymi pęcherzykami i dostają zastrzyk z pregnylu:)
To może jeszcze będzie owu i będzie szansa :-D
No dokładnie... Jeśli nie pękł to nie uwolnił komórki jajowej i nie może wtedy dojsc do zapłodnienia :(
Hmm czyli wychodziłoby że nasze starania do tej pory bezowocne by były... No chyba że jest więcej niż jeden pęcherzyk? hmm

Zrób test owulacyjny :) ja w tym cyklu miałam pozytywny test dopiero w 40 dniu! I jestem juz 25 dzień po ale test ciążowy negatywny :/

Zrób test owulacyjny :) ja w tym cyklu miałam pozytywny test dopiero w 40 dniu! I jestem juz 25 dzień po ale test ciążowy negatywny :/
Robię od środy chyba czy od czwartku codziennie, i wychodzi za każdym raz jaśniejsza, raz lekko ciemniejsza druga kreska, ale każda jest dużo jaśniejsza od tej kontrolnej...

Czarna u mnie zależy od libido są miesiące że jestem normalna a są takie ze jestem bardzooo dziwna ;-)

Sojnabig wyspalas się chociaż ;-)
Może za szybko na test. Spróbuj za tydzień. A stosowalas testy owu?
Oj tak przy bombkach z cekinow jest zabawy ale za to jaka satysfakcja ;-)
Znam twój ból, pracowałam jako kelnerka jak były wesela to nawet po 20 h cztery godziny snu i wio na poprawiny. A tak normalnie to dwa dni po 12 dwa wolnego. Mimo to udało mi się zajść za pierwszym razem ;-) także trzymam kciuki

Lyare jak nie masz jak jechać to idź tam gdzie możesz. U mnie na wyniki bety czeka się dwa dni :-/

Ewix o ja ;-) jaki piękny materiał;-)
Ja walczę z mufka. Nie mogę przyszyc rzepy. Dzisiaj robię podejście nr. Dwa ;-) chciałam żeby mi krawcowa przybila napy. Ale u mnie to koszt 10 zł za nape. A potrzebuje 8 więc się nie opłaca

Marzycielka rób test rano ;-) trzymam kciuki

Aerobik już za mną ;-) chwilą przerwy i biorę się za ćwiczenia w domu

Ruda - a no wyspalam się :) a już od ponad dwóch godzin znów walcze w pracy... No właśnie robiłam testy owu... W 37,38,39 dniu cyklu kreska jaśniejsza a w 40 zdecydowanie ciemniejsza... I nie wiem czy znów robić test... Wydawało mi się ze 25 dni po owulacji juz spokojnie powinien coś pokazać a tu lipa... Do tego temp mam cały czas 36.8-37 a luteina okresu nie wywołała... Może mam już menopauze? :p

ruda - Czyli jednak mój mąż ma rację, muszę się bardziej postarać:D
Lyara - ja czekam teraz do @ i zaczynam starania:D co prawda już miałam dwie po porodzie ale cykle strasznie się od siebie różnią, raz są za długie raz za krótkie, teraz dopiero widzę że wszystko wraca powoli do normy:) ale obserwuje siebie, sprawdzam szyjkę, wydzielinę, robię testy owu, to wszystko nie po to żeby super szybko zajść ale wiedzieć na czym stoję i w razie czego swoje wnioski i obserwację opowiedzieć lekarzowi:)

Znam twój ból, pracowałam jako kelnerka jak były wesela to nawet po 20 h cztery godziny snu i wio na poprawiny. A tak normalnie to dwa dni po 12 dwa wolnego. Mimo to udało mi się zajść za pierwszym razem ;-) także trzymam kciuki

Ja kiedyś też czasem obsługiwałam jako kelnerka na cateringach dla VIPów na meczach , gdzie gości było ponad 300 osób... Zdecydowanie NIE POLECAM NIKOMU.

Sojnabig idź do gina i wtedy się dowiesz ;-) ale menopauza w takim młodym wielu to zadkosc

Czarna nie ma ;-) działaj tyle na ile masz ochotę ;-)

A ja przyznam że w ten cykl nie wierzę. Przygotowania do roczku, choroba małego wzięłam się za ćwiczenia a seks może trzy razy w tym cyklu i dzisiaj się obudziłam że już po płodnych ;-) no nic może będę wrześniowa

reklama
Robię od środy chyba czy od czwartku codziennie, i wychodzi za każdym raz jaśniejsza, raz lekko ciemniejsza druga kreska, ale każda jest dużo jaśniejsza od tej kontrolnej...
Mi tak przez kilka dni wychodziło... A nagle zobaczyłam ciemniejszą i siostrę i M. pytałam, czy na pewno jest ciemniejsza, do tego kazałam siostrze zrobić jeden test, czy czasem nie są wadliwe ale ona była dwa dni po okresie i miała rzeczywiście tylko jedną kreskę a u mnie ciemniejsza jak byk... Widziałam w galerii google, że kobiety caly miesiąc potrafiły mieć jaśniejszą kreskę i tylko jeden dzień ciemniejszą..

Do góry