reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
IMG_20151112_111311.jpg

Załączniki

• IMG_20151112_111311.jpg
    IMG_20151112_111311.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 34
Aa myslalam ze wiesz dokladnie skoro teatujesz. Ja mam na pon @ za tydz ale testy mnie juz kusza hehe
Ja muszę testować na ślepo tak naprawdę :-)
Apostrofa ale cuda robisz, powinnas jakis biznesik sobie rozkrecic!
Ja dzis dostalam @ i jestem szczesliwa bo poprzedni cykl trwal 28 dni a ten 29 dni wiec cykle mi sie skrocily dzieki lutce chyba;)) Zaczelam tez pic ziolka baby and mama med no i przynajmniej dzieki nim bede spokojna:) Powiek wam, ze juz sie nastawilam, ze zaciazenie troche potrwa i olewam na razie temat, bede sie stresowac w przyszlym roku:)
No to jak odpuściłaś, to pewnie teraz się uda :tak: Wydaje mi się, że jak podchodzimy do tego bardziej na luzie, nie martwimy się to jest łatwiej...Tak sobie myślę, więc no stres i działać :-) no i czerpać z tego przyjemność oczywiście :-D

10 mialam najwyrazniejsza druga kreche...
No to jak na moje to nie ma szans na @ :tak:

Obawiam sie ze bedzie...eh...
Co to za podejście? :angry::wściekła/y: Nie będzie i już! Nie możesz się dołować, podejdź do tego na luzie... Wiem że ciężko, ale zamartwiając się i stresując będzie jeszcze ciężej... Długo się staracie?
Kurde, ja tu muszę wam trochę pozytywnego myślenia powbijać do głów :-D:-D

Od maja sie staramy ale pierwszy raz robilam owu...
Ja nie zamartwiam sie tylko sie boje rozczarowania chyba...
Nie strsuje sie az tak bardzo...
Tylko jak przyjdzie @ to wtedy nie daje rady

Od maja sie staramy ale pierwszy raz robilam owu...
Ja nie zamartwiam sie tylko sie boje rozczarowania chyba...
Nie strsuje sie az tak bardzo...
Tylko jak przyjdzie @ to wtedy nie daje rady
Ja to mam o tyle "dobrze" że u mnie @ się nie pojawia :-D więc cały czas sobie mogę robić nadzieję...

reklama
migduch - mam fp na fejsie. Na razie tak hobbystycznie bardziej szyję, dopiero zaczynam... ale coraz więcej rzeczy już potrafię uszyć :) Dziś kocyk będę robić.

Do góry