reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

ewelinuska A co na to Twój lekarz? Mówił coś że ze względu na wagę będziesz miała problemy? Mi mój w sumie nic konkretnego nie powiedział... Stwierdził że waga to nie jest taki duży problem, że da się...
apostrofa- No całkiem możliwe, tym bardziej że kochaliśmy się 12 i 14 więc na pewno za wcześnie żebym coś czuła :-D No ale, może to jakaś moja intuicja że się udało :tak: Trzeba być dobrej myśli, w tym tygodniu jakoś pod koniec może zatestuję :-)

reklama
ewelinuska- witaj i zapraszam!!! :-D

ankaka - a ja odkąd pamiętam mam nadżerkę, ciąża mi jej niestety nie uleczyła. Po drugiej ciąży mam mieć wypalaną. Już trzęsę gaciami i łudzę się, że może to konieczne nie było. Ale strasznie dużo kobiet ma nadżerkę. Tyle, że ja nie plamię - no po ciąży przed okresem zaczęłam plamić. Ale w środku cyklu tylko różne upławy. Niektóre były bardziej brzydko pachnące, ale tatntuum rosa, lactovaginal na ogół pomagały. /teraz jest ok. Ale nadżerka ciągle jest i to nie za fajna.

Podejscie drugie. W tym miesiacu przytulalismy sie tylko raz. Potem dopadla nas jelitowka. Ostatnie dwa cykle 26 dniowe. Wczesniejsze 28 dniowe. Pobolewa mnie prawy jajnik. Pewnie nici z nadziei. Mam pytanie o szyjke przed okresem i sluz

Podejscie drugie. W tym miesiacu przytulalismy sie tylko raz. Potem dopadla nas jelitowka. Ostatnie dwa cykle 26 dniowe. Wczesniejsze 28 dniowe. Pobolewa mnie prawy jajnik. Pewnie nici z nadziei. Mam pytanie o szyjke przed okresem i sluz
Nie mam pojęcia jaka powinna być przed okresem :( Nie łam się, a może właśnie to będzie ten złoty strzał.. Trzymam mocno za to kciuki :tak:

Nic nie mowil. Nawet nie pytał ile waze...
Hmm dziwnie... Ja się swojego zapytałam czy waga nie będzie problemem powiedział że nie powinna i mamy się starać... no cóż, zobaczymy:confused2:
A ja sobie zamówiłam właśnie 30 testów owu + gratis 5 ciążowych :-D Mam nadzieję że w miarę szybko dojdą bo zostały mi tylko dwa owu w domu, a test ciążowy chcę jakoś w czwartek może zrobić ;-)

Ja tez je ostatnio zamawialam ale mniejsza ilosc. 10 chyba plus 3 ciążowe. Pierwszy raz wogole owu robilam w tym miesiacu. A kiedy Ci @wypada ?
Nie wiem :-D Nie mam poczucia czasu zbytnio, więc nie wiem kiedy miałam ostatnio, a że trwała ze dwa miesiące to już w ogóle zapomniałam o niej... Więc u mnie to wielka niewiadoma :-D

reklama
Apostrofa ale cuda robisz, powinnas jakis biznesik sobie rozkrecic!
Ja dzis dostalam @ i jestem szczesliwa bo poprzedni cykl trwal 28 dni a ten 29 dni wiec cykle mi sie skrocily dzieki lutce chyba;)) Zaczelam tez pic ziolka baby and mama med no i przynajmniej dzieki nim bede spokojna:) Powiek wam, ze juz sie nastawilam, ze zaciazenie troche potrwa i olewam na razie temat, bede sie stresowac w przyszlym roku:)

Do góry