reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja meldujev co następuje. Brzuch pobolewa z lekka. Utrzymuje się u mnie od kilku dni niewielka ilość kremowego sluzu na przemian z wodnistym. Dziś jak wytarlam ten kremowy to mial lekki odcień różu. Niedługo się okaże czy to @.

Ja meldujev co następuje. Brzuch pobolewa z lekka. Utrzymuje się u mnie od kilku dni niewielka ilość kremowego sluzu na przemian z wodnistym. Dziś jak wytarlam ten kremowy to mial lekki odcień różu. Niedługo się okaże czy to @.

Ej ej kolezanko pamietaj siedzimy obie w tym prosze zacisnac nogi i zeby tam nic nie wyplywalo :p

Cześć laski :)

Mam problem. Mój lekarz ginekolog wysłał mnie dzisiaj na bętę, no to sobie pojechałam rano ;P
Wynik wyszedł mi 2,69. Według laboratorium kobieta nie będąca w ciąży powinna mieć wynik <1. I co ja mam teraz sobie o tym myśleć?

Tak się zastanawiam czy ta beta nie jest robiona za wcześnie. Dzisiaj mój 25 dc, a do @ mam jeszcze 5 dni.

10 dni temu dostałam pregnyl, ale test ciążowy sikany nie pokazuje drugiej kreski, nawet bladej. W zeszłym cyklu miałam też podawany pregnyl i też po 10 dniach test nie wykazywał jego obecności.

Czy ta beta to jeszcze resztki pregnylu, czy powtórzyc badanie?

reklama
Do góry