malami25
Fanka BB :)
No bo druga kreska wychodzi przy dniach plodnych. Najciemniejsza przy ovu
Teraz to już wiem ale musiałam potestować żeby zobaczyć kiedy będzie najciemniejsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malami - ja je robię codziennie od końca okresu i dzisiaj ewidentnie dwie ciemne były (równe w zasadzie). Szczerze mówiąc, temp. to mi się nie chce mierzyći póki co nie zamierzam tego robić. Postanowiliśmy, że to czas na Drugie i zobaczymy, co z tego wyjdzie. Testy owu kupiłam, bo ja nigdy nie zapisywałam jak @ mam
a że ostatnio plamie przed @ to nie wiem jak to liczyć nawet. Ale w czwartek byłam na kontroli u gina i było widać pęcherzyk, który wg jej obliczeń miał pęknąć w weekend. A 2 mocne kreski były dzisiaj. Zobaczę jakie były jutro.
Jedyne, co mnie zastanawia... taka obserwacja... Wszystkie moje koleżanki, które jechały na testach maja synów! Więc zgadzałaby się teoria, że przy samej owulacji chłopaki są. Mi się marzy druga córka, ale... nie zrezygnuję z testów![]()
Apostrofa bo mowia ze przy dziewczynce plemnik czeka na jajeczko![]()
Czyli ta kreska z każdym dniem się ciemniejsza robi przy owu? Bo tak w zasadzie u mnie wychodzło... ale nie wiedziałam, że to reguła![]()