reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej hej...

Zrobiłam sobie dziś henne. Mój mi zrobił regulacje. I do tego wystrzygl mnie i zrobił wzorek z tylu ;)
Jestem w pełni gotowa na urlop

Apostrofa jasne, ze zostan! Coraz wiecej nas :) kiedy masz okres dostac?

Test owu wyszedł dzisiaj rano pozytywny, więc dokładamy dzisiaj starań (choć do końca nie jestem pewna czy tego chce, bo marzy mi się druga córka...). Tak apropos, te testy pokazują już owulację? Bo na teście z ulotki zrozumiałam, że okres PRZED owulacją, która nastąpi w ciągu do 24 h?

Okres powinnam dostać.. jakoś pomiędzy 2 a 6 września.:crazy:

Witam apostrofa :-) napiszcie coś o sobie:-)

Mam 2,5 letnią córkę, która we wrześniu idzie do pkola. Do czerwca chodziła do żłobka, a w wakacje była w domu ze mną, więc szykuję się na armagedon już:no: O córkę jakoś specjalnie się nie staraliśmy, więc pojecia nie mam ile nam teraz zejdzie. To dopiero drugi cykl, więc pewnie początek długiej drogi:-D

Cytrynowa twój ci robi regulacje i scina włosy?

Co to są za testy? Nigdy nie było Potrzeby żeby robić i nawet się nie orientuję co to dokładnie jest

Regulacje robi.
Włosy teraz od niedawna mam wygolony tyl, a gora długa. A ze moj jest barberem i maszynka wlada niezle to mi sam tyl strzyze i jakiś wzor robi.

A testy to pewnie wykrywajace owulacje. Działają podobnie jak ciazowe. Wykrywaja hormon w moczu. Tylko te trzeba robić w dzień a nie rano

Apostrofa nie wiem u nas przytulasy byly 14tego a owulacja niby 16tego. 15tego test owu byl pozytywny. Teraz nie ma sie jak poprzytulac i juz mam mysli, ze kolejny raz nic z tego :(

Apostrofa testy owu trzeba sprawdzać np z temperaturą lub obserwacją śluzu. Jak robiłam pierwszy raz to 4 dni przed owu już mi pozytywnie wychodziły. Dopiero jak robiłam codziennie i ciągle był coraz ciemniejszy to się zorientowałam, że coś nie tak. Gin mi później wytłumaczył, że zawsze trzeba robić testy tej samej firmy aby mieć porównanie i trzeba sobie indywidualnie określić maksymalne zaciemnienie kreseczki testowej. To zależy ile organizm hormonów produkuje.

reklama
Do góry