reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczynki jeśli współżyłam dzień po pozytywnym teście owulacyjnymi to mam jakie kolwiek szanse ? Bo już sie pogubiłam w tych testach [emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Straw kochana bedzie dobrze :*** mi tez "nasz" lekarz mowil , jak pani przyjdzie następnym razem i bedzie dobrze to będziemy myślec co dalej ... Wiec nie wierzyłam ze bedzie dobrze , a od 2 tygosni jak nie dłużej juz czuje motylki w brzuszku, Ty tez poczujesz super ze serduszko biło to najważniejsze :)))

Bertha i ten stan bardzo pomaga :) pomógł mi zajść w pierwsza ciaze :) ale ja całkowicie odpuściłam zreszta przyjęłam ze jestem bezpłodna i pewnie sie nie uda ...

Nessi dobrze prawi ;*

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja niestety nie mam czasu na odpuszczenie i wyluzowanie... Bez wspomagania nie zajdę tak jak nie zaszłam przez 20 lat. Myślałam o tym żeby dac spokój na kilka miesięcy,odłożyć trochę kasy i wrócić do leczenia ale ja nie bardzo mam na to czas,mam 41 lat więc tak naprawdę to ostatni dzwonek...

Ostatnia edycja:
Ja niestety nie mam czasu na odpuszczenie i wyluzowanie... Bez wspomagania nie zajdę tak jak nie zaszłam przez 20 lat. Myślałam o tym żeby dac spokój na kilka miesięcy,odłożyć trochę kasy i wrócić do leczenia ale ja nie bardzo mam na to czas,mam 41 lat więc tak naprawdę to ostatni dzwonek...
Ech...Pyzia jakie to zycie jest niesprawiedliwe. Wiesz ze z calego serducha zycze Ci dzidziusia:* Mogloby Ci sie juz w koncu udac:)
Emka Ty juz 16 tydzien? Rety ale ten czas leci:) Chodzisz caly czas do " naszego" doktorka? Cos nie tak bylo u Ciebie na poczatku, ze doktorek powiedzial ze jak przyjdziesz nastepnym razem to bedziecie myslec co dalej?

Pyzia ja wierzę że jednak sir uda i to będzie twój cud :-)

Strawbelka wiele kobiet w ciąży krwawi i ma zdrowe dzieci. Trzymam ciągle za ciebie i twojego kropka kciuki :-)

Emka mi mój gin też tak mówił na początku że jak przyjdę na wizytę (wtedy miał być 9tc) i będzie serduszko biło to będziemy myśleć co dalej :-) i teraz już ciągle czuje kopniaki.

Wam też się uda wszystkim.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kochane dziękuję Wam za każde dobre słowo :*
Dziś dowiedziałam się że jestem dziwolągiem :D Mam 8dc a moje 4 pęcherzyki mają ok 20mm a 1 ma 26mm. Razem 5 sztuk więc choć jeden musi zadziałać ;) Gonal w tym miesiącu niepotrzebny. Wydałam kupę kasy która teraz leży na półce i kłuje mnie w oczy ha ha :D Ginka stwierdziła cytuję : pani jest nieodgadniona pani Agnieszko :) no cóż czyli dziwoląg :D Pregnyl podany dziś więc za chwilę zaczynamy staranki ;) Za tydzień kolejna wizyta żeby sprawdzić czy pęcherzyki popękały a potem pozostanie trzymać kciuki....

Pyzia to przesyłam dobre fluidy by popękały !!!:)

Strawbelka nie chodzę , zmieniłam go na tego u którego rodziłam ostatnio :) a na początku tak standardowo krwiaki, najpierw myśleliśmy ze to puste jajoplodowe , potem wysłał mnie na konsultacje do koleżanki i nie dowiedziałam sie nic innego niz ze krwiaki i Luteina i duphaston i leżenie , ktore było niemożliwe przy synku ale ns szczęście wszystko sie unormowało i teraz jestem dobrej myśli :)

Straw u Ciebie tez bedzie dobrze :*

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Do góry