reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczynki jeśli współżyłam dzień po pozytywnym teście owulacyjnymi to mam jakie kolwiek szanse ? Bo już sie pogubiłam w tych testach [emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Straw kochana bedzie dobrze :*** mi tez "nasz" lekarz mowil , jak pani przyjdzie następnym razem i bedzie dobrze to będziemy myślec co dalej ... Wiec nie wierzyłam ze bedzie dobrze , a od 2 tygosni jak nie dłużej juz czuje motylki w brzuszku, Ty tez poczujesz super ze serduszko biło to najważniejsze :)))

Bertha i ten stan bardzo pomaga :) pomógł mi zajść w pierwsza ciaze :) ale ja całkowicie odpuściłam zreszta przyjęłam ze jestem bezpłodna i pewnie sie nie uda ...

Nessi dobrze prawi ;*

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja niestety nie mam czasu na odpuszczenie i wyluzowanie... Bez wspomagania nie zajdę tak jak nie zaszłam przez 20 lat. Myślałam o tym żeby dac spokój na kilka miesięcy,odłożyć trochę kasy i wrócić do leczenia ale ja nie bardzo mam na to czas,mam 41 lat więc tak naprawdę to ostatni dzwonek...

Ostatnia edycja:
Ja niestety nie mam czasu na odpuszczenie i wyluzowanie... Bez wspomagania nie zajdę tak jak nie zaszłam przez 20 lat. Myślałam o tym żeby dac spokój na kilka miesięcy,odłożyć trochę kasy i wrócić do leczenia ale ja nie bardzo mam na to czas,mam 41 lat więc tak naprawdę to ostatni dzwonek...
Ech...Pyzia jakie to zycie jest niesprawiedliwe. Wiesz ze z calego serducha zycze Ci dzidziusia:* Mogloby Ci sie juz w koncu udac:)
Emka Ty juz 16 tydzien? Rety ale ten czas leci:) Chodzisz caly czas do " naszego" doktorka? Cos nie tak bylo u Ciebie na poczatku, ze doktorek powiedzial ze jak przyjdziesz nastepnym razem to bedziecie myslec co dalej?

Pyzia ja wierzę że jednak sir uda i to będzie twój cud :-)

Strawbelka wiele kobiet w ciąży krwawi i ma zdrowe dzieci. Trzymam ciągle za ciebie i twojego kropka kciuki :-)

Emka mi mój gin też tak mówił na początku że jak przyjdę na wizytę (wtedy miał być 9tc) i będzie serduszko biło to będziemy myśleć co dalej :-) i teraz już ciągle czuje kopniaki.

Wam też się uda wszystkim.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kochane dziękuję Wam za każde dobre słowo :*
Dziś dowiedziałam się że jestem dziwolągiem :D Mam 8dc a moje 4 pęcherzyki mają ok 20mm a 1 ma 26mm. Razem 5 sztuk więc choć jeden musi zadziałać ;) Gonal w tym miesiącu niepotrzebny. Wydałam kupę kasy która teraz leży na półce i kłuje mnie w oczy ha ha :D Ginka stwierdziła cytuję : pani jest nieodgadniona pani Agnieszko :) no cóż czyli dziwoląg :D Pregnyl podany dziś więc za chwilę zaczynamy staranki ;) Za tydzień kolejna wizyta żeby sprawdzić czy pęcherzyki popękały a potem pozostanie trzymać kciuki....

Pyzia to przesyłam dobre fluidy by popękały !!!:)

Strawbelka nie chodzę , zmieniłam go na tego u którego rodziłam ostatnio :) a na początku tak standardowo krwiaki, najpierw myśleliśmy ze to puste jajoplodowe , potem wysłał mnie na konsultacje do koleżanki i nie dowiedziałam sie nic innego niz ze krwiaki i Luteina i duphaston i leżenie , ktore było niemożliwe przy synku ale ns szczęście wszystko sie unormowało i teraz jestem dobrej myśli :)

Straw u Ciebie tez bedzie dobrze :*

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Do góry