reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Tak Ann już zadzwoniłam i się dziś zapowiedzialam, a umówiona byłam na środę w przyszłym tygodniu, pewnie i tak wtedy podjadę do niego bo kończy mi się zwolnienie no i w weekend będę robić badania które ostatnio zlecił więc je będzie analizować. Jadę dziś, tragedii żadnej niby nie ma ale lepiej nie bagatelizować.

Agnesis ja właśnie od drugiego trymestru zaczęłam smarowanie, wcześniej jedynie sporadycznie jakimś balsamem się posmarowałam ale jakoś nie potrzebowałam się nawilżac bo zawsze do kąpieli używam oliwki i jednak po niej skóra nie robi się przesuszona.

Właśnie gotuję przepyszną ogórkową w całym domu tak pachnie aż mnie skręca a co drugiego ogórka zamiast zetrzeć to pakowałam do buzi ;) a ja jakoś nie przepadam za kiszonymi ;) jakaś taka anomalia :)

Lena jedz do gina jeśli masz być spokojniejsza, to pewnie, że wizyta nie zaszkodzi ;)

A kiszone ostatnio też smakują jakby lepiej :D

Lena jedz do gina jeśli masz być spokojniejsza, to pewnie, że wizyta nie zaszkodzi ;)

A kiszone ostatnio też smakują jakby lepiej :D

Jadę, lepiej się upewnić że jest wszystko dobrze, ok 19 powinien mnie przyjąć. A przy okazji popatrzę sobie na mojego skarba :)
Nie wiem o co chodzi z tymi kiszonymi ale niby zdrowe, dużo witaminy c to raczej nie zaszkodzą. Jakoś nie mam jakiś strasznych zachcianek, większe miałam na @ a teraz to tak normalnie jedynie pragnienie mam ogromne, ciągle chce mi się pić i czuję często taką suchość w ustach.

Lenaka- wczoraj mnie brzuch bolal jak na okres ale przestal i tez zobaczylam kilka plamek krwi na papierze.Dzis juz ok a czuje sie dobrze pozatym ze strasznie spiaca jestem.

reklama
Do góry