reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Pierwszy test wczoraj check& go 29 dc dzisiaj 2 kolejne i bete.Nie wiem kiedy mialam owulacje ale prawdopodobnie w okolicach poniedzialku wielkanocnego.Zdj nie umiem tu wdtawic ;(

A jeszcze wszyscy mówią że w ciąży pojawiły się u nich na piersiach żyłki. A u mnie nie albo ślepa jestem, ale nie widzę różnicy jakoś za bardzo. Wrażliwe są, w nocy bolą, trochę takie nabrzmiale, ale żyłek żadnych :D to chyba nie jest nic niepokojącego :D ??

MamaNadii to już nie taka wczesna, ładny wynik :-)
Gratuluję

Agnesis to nic niepokojącego. Każda mama mmoze mieć inne objawy. Ja żadnych zylek nie miałam i nie mam a zdrowe dziecko mam i drugie w drodze ;-)

W pierwszej ciąży na początku schudłam, teraz od początku tyje. Masakra. Już tylko dwie pary spodni na dupe mogę wciągnąć. Zakupy koniecznie potrzebne :D

Bez sensu się człowiek zastanawia nad zbyt wieloma rzeczami ;)
W pierwszej ciąży o niczym nie czytalam, niczym się nie przejmowałam i wszystko było dobrze. Muszę sobie w głowie poukładać ;)

Ostatnia edycja:
A jeszcze wszyscy mówią że w ciąży pojawiły się u nich na piersiach żyłki. A u mnie nie albo ślepa jestem, ale nie widzę różnicy jakoś za bardzo. Wrażliwe są, w nocy bolą, trochę takie nabrzmiale, ale żyłem żadnych :D to chyba nie jest nic niepokojącego :D ??

Myślę że nie ma powodów do obaw. W ogóle gdyby zebrać wszytskie ciążowe dolegliwości i symptomy to będzie więcej niż sto no i jasne jest że nie u każdego będą wszystkie i to w tym samym czasie :) piersi mogą zmieniać wygląd ale nie muszą, ja chyba mam nieco więcej widocznych żyłek na dekolcie i biuście ale ja mam ich zawsze sporo a poza tym jestem blada i może dlatego bardziej widać. Co do bólu to od paru tygodni piersi nie bolą, też nigdy nie bolały tak jak niektóre dziewczyny opisują że płakały z bólu. Teraz są jedynie wrażliwe. Więc spokojnie kochana, a kiedy masz najbliższą wizytę u gina?

Aaa i wiecie co umówiłam się na połówkowe prenatalne :) mam termin na 16.05 i nagramy wtedy badanie :D teraz jakoś o tej opcji zapomniałam jak byłam.

Lena 19.04 już się nie mogę doczekać... już chciałam iść na usg do innego, ale się wytrzymałam. Nie mogę się dać zwariować zupełnie :p

reklama
Do góry