reklama
Jenta1
Początkująca w BB
Odstawilam tabletki anty w październiku. Od grudnia staramy się "tak naprawdę" wcześniej nie uwazalismy ani nie staralismy. Zazwyczaj mialam cykle 28dni, ale poprzedni cykl az 33dni. Dzis mam 30dzien cyklu i czekam na okres, który mam nadzieję nie przyjdzie ;-) dodam ze 21dnia cyklu mialam leciutkie krwawienie doslownie kilka kropelek. I tak się zastanawiam, że to może być zarówno plamienie implanatacyjne, jak i owulacyjne jesli cykl bylby tak dlugi jak ostatni (choć nigdy nie mialam takich krwawien owulacyjnych). Od 10-20dnia cyklu robilam testy owulacyjne i byly negatywne. Choc nie wiedzialam ze należy nie siusiac az 4godziny przed ich wykonaniem... kreseczki byly dwie ale nigdy nie tak samo widoczne. Cóż zostaje mi tylko poczekać jeszcze trochę i zrobić test. A jak u was sytuacja dziewczyny? :-)
CzarnaMadzia
Moderatorka
Pyzia - juz zaraz będzie kolejny cykl i mam nadzieje ze zaskoczysz
Izus, agnesis - mnie też bolało podbrzusza we wczesnej ciazy
Jenta - Witaj!
Izus, agnesis - mnie też bolało podbrzusza we wczesnej ciazy
Jenta - Witaj!
Hej kochane. Przepraszam że się nie odzywam, ale ostatnio ciężki okres jakiś mam...
Miało być lepiej po przeprowadzce, a jest coraz gorzej... Możliwe że skończy się wyjazdem gdzieś za granicę I prawdopodobnie będzie to Anglia bo do Niemiec żadne z nas nie chce jechać... Ehh
Ze starań też chyba lipa... Dziś 32 dc, znowu chyba się zaczynają problemy z @ bo już dawno powinna być. Ale ten cykl pierwszy był bez dupka, więc pewnie dlatego. Robiłam wczoraj test, raczej brak II kresek... Oczywiście jak bardzo czegoś się chce to się doszukuje i gdzieś tam każdy minimalny cień już się wydawał kreską Ale mój mnie sprowadził na ziemię oczywiście
Dziwią mnie tylko troszkę inne bóle brzucha i duużo śluzu... Ale to pewnie przed @.
No to się wygadałam... Odezwę się jeszcze pózniej.
Miało być lepiej po przeprowadzce, a jest coraz gorzej... Możliwe że skończy się wyjazdem gdzieś za granicę I prawdopodobnie będzie to Anglia bo do Niemiec żadne z nas nie chce jechać... Ehh
Ze starań też chyba lipa... Dziś 32 dc, znowu chyba się zaczynają problemy z @ bo już dawno powinna być. Ale ten cykl pierwszy był bez dupka, więc pewnie dlatego. Robiłam wczoraj test, raczej brak II kresek... Oczywiście jak bardzo czegoś się chce to się doszukuje i gdzieś tam każdy minimalny cień już się wydawał kreską Ale mój mnie sprowadził na ziemię oczywiście
Dziwią mnie tylko troszkę inne bóle brzucha i duużo śluzu... Ale to pewnie przed @.
CzarnaMadzia
Moderatorka
Hej kochane. Przepraszam że się nie odzywam, ale ostatnio ciężki okres jakiś mam...
Jak to jest gorzej w nowym miejscu? Czemu?
bertha
Fanka BB :)
O, dzięki za filmik, fajny rzeczywiścieBertha filmik o endometriozoe, tak powstaja torbiele czekoladowe fajnie zobraxowane.
Dariana
Jenta witaj
Lyara co się dzieje? Czemu jest gorzej? Coś z pracą?
Miłego piątku dziewczyny Ja od rana ogarniam a za chwilę idę piec sernik znalazłam ciekawy przepis na sernik z musem czekoladowym, zapowiada się pysznie
Lyara co się dzieje? Czemu jest gorzej? Coś z pracą?
Miłego piątku dziewczyny Ja od rana ogarniam a za chwilę idę piec sernik znalazłam ciekawy przepis na sernik z musem czekoladowym, zapowiada się pysznie
Ostatnia edycja:
Z córką świetnie, widujemy się co tydzień, kontakt się odnawia. Ale problem jest z pracą...
Ja do pracy nie mam po co nawet iść bo przez moją rodzinkę mam komornika na głowie, więc 60% pójdzie do komornika... A mój miał pracować u kuzyna, ale trafił na kolesia który zamiast go uczyć co i jak to chlał w trakcie pracy i wylecieli oboje. Mimo że mój się starał, robił za dwóch...
Więc cały marzec praktycznie nie pracował, nie mamy kasy na kwiecień nic. Na szczęście sprzedaliśmy auto i kupiliśmy tańsze więc trochę gotówki wpadło, ale to nie na długo... Przez te problemy mamy ogromny kredyt i zaczyna się nam robić pętelka.. bierzemy kolejne chwilówki żeby spłacić poprzednie... No to taki skrót tego co u nas
Ja do pracy nie mam po co nawet iść bo przez moją rodzinkę mam komornika na głowie, więc 60% pójdzie do komornika... A mój miał pracować u kuzyna, ale trafił na kolesia który zamiast go uczyć co i jak to chlał w trakcie pracy i wylecieli oboje. Mimo że mój się starał, robił za dwóch...
Więc cały marzec praktycznie nie pracował, nie mamy kasy na kwiecień nic. Na szczęście sprzedaliśmy auto i kupiliśmy tańsze więc trochę gotówki wpadło, ale to nie na długo... Przez te problemy mamy ogromny kredyt i zaczyna się nam robić pętelka.. bierzemy kolejne chwilówki żeby spłacić poprzednie... No to taki skrót tego co u nas
reklama
agnesis
Lyara to rzeczywiście sytuacja jest zła, ale co do pracy to chyba lepiej mieć chociaż 40% pensji niż nic. Jak rozumiem nie placilas alimentów, bo tylko za alimenty zabierają 60%. Może sporobuj dogadać się z komornikiem. A chłop to zawsze robotę znajdzie, na budowie, w marketach jakichś nawet do wykladania towaru, gdziekolwiek byleby zarobić na utrzymanie...