Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój tata Baran z kwietnia i faktycznie trochę wredny.Marzycielka a co u ciebie?
To fakt barany sa wredne :-)
Kotek :-[
Ja ciągle wierzę i trzymam kciuki za ciebieRuda wielka d... Po krotce zmienilam ginekologa. Juz w szpitalu rozmowilam sie z moja nowa pania dr. Dzis robie badania krwi. Zaczynamy szukac przyczyny. Poza tym torbiel u mnie i laparoskopia zeby ja usunac. No i jestem wkurzona bo mogli to zrobic od razu. Kolejny pobyt w szpitalu. Kolejne l4. Boje sie o prace. Torbiel musze usunac jak najpredzej bo wyniki pokazuja, ze robi mi balagan w zdrowiu.
Adus robi siusiu na nakladke. Nadal nie wola ale jestem dobrej mysli. Nie chce Was tu zarzucac moimi problemami. Ciesze sie, ze po kolei Wam sie udaje. Zanim my bedziemy sie starac to Wy juz bedziecie w ciazy.
Mi się wydaje że dobrze przyrastaBeta z wtorku 16,91 a z dziś 30,21 na kalkulatorze wyszło, że w normie, choć mi się wydawało mało
Torbiel czekoladowa? Czy inna?Agnesis wazne ze dobrze przyrasta.
Olciaa nie wiem. Jestem tydzien po zabiegu lyzeczkowania. Czekam dopiero na 1 okres. Zabieg w narkozie. Robia Ci 3 dziurki w brzuchu i usuwaja torbiel. Jaka Ty masz duza swoja torbiel? Moja ma 5 cm i ponoc dosc grube scianki.
Czemu nie usuniesz laparoskopowo? To nic strasznego, gorsza tysiac razy jest lewatywaMarzycielka ile dokładnie ma nie wiem lekarz powiedział tylko że jest wielka zresztą na USG też widziałam że mała to ona nie jest ...
Nessi czyli 2 zarodki?Dziewczynki ja w szpitalu ...ciaza pozamaciczna .. Jeden zarodek w macicy drugi w prawym jajowodzie .. Jutro będę miała zabieg bo beta czy coś rosnie