reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Marzycielka a normalnie miesiaczkujesz ? Pytam bo też mam torbiela ale lekarz mówił że podczas tej miesiączki powinien mi pęknąć ... I jak wykłada ten zabieg?

Ją leżę z magnetronikiem bo mnie rwie z tego prawego jajnika gdzie jest torbiel ... Może zwiastun @ :D

Agnesis wazne ze dobrze przyrasta.

Olciaa nie wiem. Jestem tydzien po zabiegu lyzeczkowania. Czekam dopiero na 1 okres. Zabieg w narkozie. Robia Ci 3 dziurki w brzuchu i usuwaja torbiel. Jaka Ty masz duza swoja torbiel? Moja ma 5 cm i ponoc dosc grube scianki.

Marzycielka a co u ciebie?

To fakt barany sa wredne :-)

Kotek :-[
Mój tata Baran z kwietnia i faktycznie trochę wredny.
Ruda wielka d... Po krotce zmienilam ginekologa. Juz w szpitalu rozmowilam sie z moja nowa pania dr. Dzis robie badania krwi. Zaczynamy szukac przyczyny. Poza tym torbiel u mnie i laparoskopia zeby ja usunac. No i jestem wkurzona bo mogli to zrobic od razu. Kolejny pobyt w szpitalu. Kolejne l4. Boje sie o prace. Torbiel musze usunac jak najpredzej bo wyniki pokazuja, ze robi mi balagan w zdrowiu.

Adus robi siusiu na nakladke. Nadal nie wola ale jestem dobrej mysli. Nie chce Was tu zarzucac moimi problemami. Ciesze sie, ze po kolei Wam sie udaje. Zanim my bedziemy sie starac to Wy juz bedziecie w ciazy.
Ja ciągle wierzę i trzymam kciuki za ciebie

Beta z wtorku 16,91 a z dziś 30,21 na kalkulatorze wyszło, że w normie, choć mi się wydawało mało :nerd:
Mi się wydaje że dobrze przyrasta

Marzycielka ile dokładnie ma nie wiem lekarz powiedział tylko że jest wielka zresztą na USG też widziałam że mała to ona nie jest ...

Marzycielka ile dokładnie ma nie wiem lekarz powiedział tylko że jest wielka zresztą na USG też widziałam że mała to ona nie jest ...
Czemu nie usuniesz laparoskopowo? To nic strasznego, gorsza tysiac razy jest lewatywa;)
Jak masz czekoladowa torbiel to wiesz ze jak ona peknie to jest bardzo niebezpieczne bo mozna nawet sie przekrecic. Jak to czekoladowa torbiel ktora powstaje w wyniku endometriozy to jak peknie to moze Ci sie powszczepiac w rozne narzady i ognisko endometriozy sie przeniesie.
Ale sie rozpisalam...a Ty pewnie masz inna torbiel.

Dziewczynki ja w szpitalu ...ciaza pozamaciczna .. Jeden zarodek w macicy drugi w prawym jajowodzie .. Jutro będę miała zabieg bo beta czy coś rosnie

Dziewczynki ja w szpitalu ...ciaza pozamaciczna .. Jeden zarodek w macicy drugi w prawym jajowodzie .. Jutro będę miała zabieg bo beta czy coś rosnie
Nessi czyli 2 zarodki?
Trzymaj sie kochana. Nawet nie wiem co napisac tak mi przykro.
Zycie jest niesprawiedliwe. Komu jak komu ale Tobie nie powinny sie przytrafiac takie straszne przezycia bo jestes cudowna osoba.
Tak twierdze bo po tym jak sie tutaj udzielasz wnioskuje ze Ty nawet muchy bys nie skrzywdzila.

reklama
Dziękuję Strawbelko ... Więcej dowiem sie po obchodzie .. Na usg ogladalo mnie 2 lekarzy i właśnie podejrzewają ze w jajowodzie jest jeszcze jeden ponieważ ma pęcherzyk zoltkowy .. Ale maja sie konsultować z ordynatorem i on podejmie decyzje jaki zabieg mi wykonaja. Prosiłam ich tylko by mnie na święta puścili bo maly w domu nie da się K uspokoić

Do góry