reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Kotek ja mam w tym roku 35 lat.
Wku.. Mam moja przyjaciolka torbiel jajnika sama nie zniknie. Czeka mnie kolejna operacja laparoskopia. Znowu narkoza bo te b... Z Nfz nie mogly zrobic tego za jednym razem. Kolejne l4...
Wku.. Mam moja przyjaciolka torbiel jajnika sama nie zniknie. Czeka mnie kolejna operacja laparoskopia. Znowu narkoza bo te b... Z Nfz nie mogly zrobic tego za jednym razem. Kolejne l4...
no niby tak ale, ale no właśnie...No i co z tego ? znam przedszkolanka która pierwsze dziecko miała w wieku 40lat nie łam się myśl pozytywnie urodziny to tylko licczby
CzarnaMadzia
Moderatorka
Nessi wiem co czujesz !!! Cokolwiek się stanie jestesmy z tobą .
Mała czarna teraz to już na pewno nastepny miesiąc jest twoj .
Olcia witam ciebie strasznie mi przykro , co ciebie spotkało . Zostań z nami i nie poddawaj się bedzie ok .
Ja też straciłam aż 3 ciaze i nie mam żadnego dziecka tylko aniolkowe , tutaj jest nas wiecej czasami są gorsze dni , dni zwątpienia , brak wiary i nadzieji ale wspieramy siebie nawzajem i staramy się być dla siebie oparciem .
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Czarna czuje, ze kolejny miesiąc należy do Ciebie :*
Czarna bedziemy razem jajca znosic ja czekam na @ i startuje z zastrzykami, a Ty z CLO.
Kwiecien bedzie nasz
Dziękuje dziewczynki:*
Ale ciiii moje drugie dzieciatko chce mi zrobic niespodzianke... nie wiem kiedy ale to mały żartowniś
Hej
Lenaka woow to super gratulacje i nudnej ciąży no mam nadzieję że i mi się uda tylko brak tej @ już mnie denerwuje yhh ją nie Przeżyłam jakoś mocno tego zabiegu bo był pusty pęcherzyk ale po zabiegu nagle każdy w ciąży i koleżanką z wioski i moja siostra i tu była takie zaklucie zazdrosci
Ovli o jej to straszne a byłas na badaniach dlaczego tak się działo?
Ruda fakt najlepsze ale charakterek to baranki maja
Aniay gratulacje awansu
Kotek podziel się tą @ )
Ją dopiero co wstalam dobrze że K mała się zajął w nocy spać nie mogę a wczoraj to już w ogóle takie skurcze miałam ale nadal nic może Wy macie pomysł jak pomóc @ przyjść ? bo jak mam czekać jeszcze 2tyg to zwariuje ...
Ja miałam dwurozną macice z przrgrodą i podobno to był problem . W listopadzie miałam ostatni zabieg usunięcia tej przegrody i od lutego zaczęliśmy się juz tak starac na serio ale jak narazie brak efektów . Ja mam jeszcze problem z tarczyca , która sobie jaja ze mnie robie ( raz za wysoka , raz za niska ) i jescZe mam PCO także u mnie to tak pod górkę nigdy z górki ;(.
Za miesiąc 30 - stka i zycie dopiero się zaczyna .
A ja dziewczyny jestem z kwietnia i jestem Byk !!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
marzycielka81
Fanka BB :)
Ruda wielka d... Po krotce zmienilam ginekologa. Juz w szpitalu rozmowilam sie z moja nowa pania dr. Dzis robie badania krwi. Zaczynamy szukac przyczyny. Poza tym torbiel u mnie i laparoskopia zeby ja usunac. No i jestem wkurzona bo mogli to zrobic od razu. Kolejny pobyt w szpitalu. Kolejne l4. Boje sie o prace. Torbiel musze usunac jak najpredzej bo wyniki pokazuja, ze robi mi balagan w zdrowiu.
Adus robi siusiu na nakladke. Nadal nie wola ale jestem dobrej mysli. Nie chce Was tu zarzucac moimi problemami. Ciesze sie, ze po kolei Wam sie udaje. Zanim my bedziemy sie starac to Wy juz bedziecie w ciazy.
Adus robi siusiu na nakladke. Nadal nie wola ale jestem dobrej mysli. Nie chce Was tu zarzucac moimi problemami. Ciesze sie, ze po kolei Wam sie udaje. Zanim my bedziemy sie starac to Wy juz bedziecie w ciazy.
reklama