reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nessi, pomodle sie I trzymam kciuki.

Az mi glupio bo przyszlam sie pochwalic. Po pol roku pracy zaproponowali mi awans. Takze teraz mam Co innego do martwienia.
Nie wiem jeszcze jak finansowo to wyjdzie ale stwierdzili ze I tak odwalam wiekszosc roboty I kieruje strona wiec moge miec to w papierach. Takze od kwietnia bede Website Supervisor.

Dziękuję:) Postaram sie zaskoczyć:p
Bertha a co u Ciebie?:)
:) U mnie 11dc. Powinna zbliżać sie owu niedługo.
W piątek idę do gina sprawdzić czy owu jest, będzie, albo była..
M dzisiaj zmęczony bo na siłowni był, wiec go nie mogę dopaśc, moze jutro rano sie uda ;)
Także słabo ten cykl sie zapowiada jak mi sie tak będzie M migał.. Ale stresować go tez nie chce.

Nessi, wierze ze będzie dobrze!

Mania, super ze jest juz mieszkanko kropka!

Aniay gratulacje!!

Olcia witaj!

Ostatnia edycja:
Nessi i tak trzeba czekać i tak, więc czekajmy z przekonaniem, że wszystko ruszy i że wszystko będzie dobrze

Aniay gratuluję awansu :) jak już na papierze to na pewno jakąś podwyżka musi być :D

Olcia witaj :)

A ja zrobiłam właśnie test Pink i nic na nim nie ma, tzn jest cień, cienia, który widać Tylko jak się patrzy wprost z góry, bo pod kątem już nic kompletnie nie widać :eek:
Tak więc idę niedługo na betę, jak będzie rosła to znaczy, że testy z rosmana są najlepsze i najbardziej czułe, a pinki mogą się schować chociaż to właśnie na nich piszą "6 dni po zaplodnieniu" :nerd:

Hej

Lenaka woow to super gratulacje i nudnej ciąży :) no mam nadzieję że i mi się uda tylko brak tej @ już mnie denerwuje yhh ją nie Przeżyłam jakoś mocno tego zabiegu bo był pusty pęcherzyk ale po zabiegu nagle każdy w ciąży i koleżanką z wioski i moja siostra i tu była takie zaklucie zazdrosci

Ovli o jej to straszne a byłas na badaniach dlaczego tak się działo?

Ruda fakt najlepsze ale charakterek to baranki maja :D

Aniay gratulacje awansu :)

Kotek podziel się tą @ :))

Ją dopiero co wstalam dobrze że K mała się zajął w nocy spać nie mogę a wczoraj to już w ogóle takie skurcze miałam ale nadal nic może Wy macie pomysł jak pomóc @ przyjść ? :D bo jak mam czekać jeszcze 2tyg to zwariuje ...

Hej

Lenaka woow to super gratulacje i nudnej ciąży :) no mam nadzieję że i mi się uda tylko brak tej @ już mnie denerwuje yhh ją nie Przeżyłam jakoś mocno tego zabiegu bo był pusty pęcherzyk ale po zabiegu nagle każdy w ciąży i koleżanką z wioski i moja siostra i tu była takie zaklucie zazdrosci

Ovli o jej to straszne a byłas na badaniach dlaczego tak się działo?

Ruda fakt najlepsze ale charakterek to baranki maja :D

Aniay gratulacje awansu :)

Kotek podziel się tą @ :))

Ją dopiero co wstalam dobrze że K mała się zajął w nocy spać nie mogę a wczoraj to już w ogóle takie skurcze miałam ale nadal nic może Wy macie pomysł jak pomóc @ przyjść ? :D bo jak mam czekać jeszcze 2tyg to zwariuje ...

dziele się :)
ja tez jestem z kwietnia i baranek :)

reklama
Do góry