reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Jezu Nessi tak ogromnie mi przykro, to nie tak miało być. Nie wiem co powiedzieć, wiem że nie ma słów które pocieszą, kochanie dużo siły dla Ciebie... to straszne, Nessi tulę mocno.

Ann dziękuję że zapytałaś :* Musiałam się trochę zdystansować do wszystkiego... Nie wiem czy mnie zrozumiecie i nie odbierzecie źle tego co napiszę ale mimo iż bardzo się cię z każdej rosnącej bety,z każdego pozytywnego testu to nie jest mi łatwo... Mam nadzieję że mnie rozumiecie i żadna z Was się nie poczuje urażona....

Strawbelka ale mnie wystraszylam ... Nie wiem co to za torbiel bo lekarz nic nie mówił jak się nazywa a ja nigdy wcześniej torbiela nie miałam ... Wspomniał tylko że pęcherzyk nie pękł i tak zbiera się krew dlatego zatrzymało mi miesiaczke ... Dostałam te leki i tak jak pisałam wcześniej że może podczas @ pęknąć ... Teraz już nie wiem sama co jest pięć

Strawbelka ale mnie wystraszylam ... Nie wiem co to za torbiel bo lekarz nic nie mówił jak się nazywa a ja nigdy wcześniej torbiela nie miałam ... Wspomniał tylko że pęcherzyk nie pękł i tak zbiera się krew dlatego zatrzymało mi miesiaczke ... Dostałam te leki i tak jak pisałam wcześniej że może podczas @ pęknąć ... Teraz już nie wiem sama co jest pięć
E ....to masz inna torbiel. Spoko to nie czekoladowa.
Nie stresuj sie:)

reklama
Do góry