reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Normalnie jak wyszłam z gabinetu to cała się trzęsłam ... wylałam morze łez od wczoraj ... jestem taka zła na moją ginkę ... niech ją ***** nagadała mi głupot, że się kosmówka odkleja. Co się nawyliśmy z mężem to nasze ...
Odkleil to sie chyba jej mozg.
Mowilysmy zebys od niej spitalala jak najdalej. Juz sama sytuacja z dupkiem byla z jej strony przegieciem.

Nessi będzie dobrze :) nie może być inaczej :)
Ja swoje z lekarzami przy synku przeszłam i z "szarlatanem" , a nie lekarzem też i jestem zdania , że trzeba konsultować u innych... Bardzo się cieszę , że poszłaś do innego , a nie zaufałaś tylko tej babie. Szkoda tylko Waszego meeega stresu :frown:

Odkleil to sie chyba jej mozg.
Mowilysmy zebys od niej spitalala jak najdalej. Juz sama sytuacja z dupkiem byla z jej strony przegieciem.
Masz rację ... teraz już to wiem ... wtedy się jeszcze łudziłam że odbiło jej chwilowo. Już sam fakt,że jak wysłałam jej sms/a że bardzo dużo plamiłam w środę to jako mój lekarz prowadzący powinna mnie przyjąć jak najszybciej by sprawdzić czy wszystko ok. A ona odesłała mi sms po 2 godzinach, że jutro mnie przyjmie i mam odpoczywać. Kasę to wie jak brać ..a pomóc nie umie. Ludzie własnie się żalą na nią, że jak ona ma dyżór w szpitalu i widzi swoją pacjentkę na oddziale to się na pięcie odwraca i ucieka. A jak dzieje się coś złego ... to wysyła tylko sms'' proszę jechać na IP'' Mam nauczkę.

Już po ... Pan doktor stwierdził, że ciąża jest młodsza, z usg wychodzi 5 tydzień i 3 lub 4 dzień. Pęcherzyk ciążowy ma wymiar 0,84 cm a żółtkowy 0,52 cm ... zarodka jeszcze brak, ale powiedział, że nawet jak ciąża ma 6 tygodni i 6 dni to jeszcze nie musi być widoczny zarodek, Beta dobra ... wszystko się mieści w normach. Sprawdził mi też jajniki na obecność ciąży pozamacicznej ...wykluczył ciąże zaśniadową i puste jajo płodowe.
Pozostaje mi czekać do środy ... powiedział, że będzie widać już zarodek, bo na jego oko i obliczenia to bardzo młoda ciąża i okresem mam się nie wzorować. Oglądał te moje wcześniejsze USG od tej mojej ginki i stwierdził, że robił je ktoś niechlujnie.

Super! Gratuluje! !! Bardzo ale to bardzo się ciesze :* <3
dbaj o siebie i fasolkę :)
Kurcze ale się cieszę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry