NeSSi
Moderatorka
NeSSi ale się cieszę, no kamień z serca. Widzisz Kochana :-*
Kamień z serca będzie dopiero w środę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NeSSi ale się cieszę, no kamień z serca. Widzisz Kochana :-*
Odkleil to sie chyba jej mozg.Normalnie jak wyszłam z gabinetu to cała się trzęsłam ... wylałam morze łez od wczoraj ... jestem taka zła na moją ginkę ... niech ją ***** nagadała mi głupot, że się kosmówka odkleja. Co się nawyliśmy z mężem to nasze ...
Nessi dostajesz wirtualnego kopniaka w piękny tyłek będzie dobrze a nawet lepiej i tak prosze myślećKamień z serca będzie dopiero w środę
Masz rację ... teraz już to wiem ... wtedy się jeszcze łudziłam że odbiło jej chwilowo. Już sam fakt,że jak wysłałam jej sms/a że bardzo dużo plamiłam w środę to jako mój lekarz prowadzący powinna mnie przyjąć jak najszybciej by sprawdzić czy wszystko ok. A ona odesłała mi sms po 2 godzinach, że jutro mnie przyjmie i mam odpoczywać. Kasę to wie jak brać ..a pomóc nie umie. Ludzie własnie się żalą na nią, że jak ona ma dyżór w szpitalu i widzi swoją pacjentkę na oddziale to się na pięcie odwraca i ucieka. A jak dzieje się coś złego ... to wysyła tylko sms'' proszę jechać na IP'' Mam nauczkę.Odkleil to sie chyba jej mozg.
Mowilysmy zebys od niej spitalala jak najdalej. Juz sama sytuacja z dupkiem byla z jej strony przegieciem.
Już po ... Pan doktor stwierdził, że ciąża jest młodsza, z usg wychodzi 5 tydzień i 3 lub 4 dzień. Pęcherzyk ciążowy ma wymiar 0,84 cm a żółtkowy 0,52 cm ... zarodka jeszcze brak, ale powiedział, że nawet jak ciąża ma 6 tygodni i 6 dni to jeszcze nie musi być widoczny zarodek, Beta dobra ... wszystko się mieści w normach. Sprawdził mi też jajniki na obecność ciąży pozamacicznej ...wykluczył ciąże zaśniadową i puste jajo płodowe.
Pozostaje mi czekać do środy ... powiedział, że będzie widać już zarodek, bo na jego oko i obliczenia to bardzo młoda ciąża i okresem mam się nie wzorować. Oglądał te moje wcześniejsze USG od tej mojej ginki i stwierdził, że robił je ktoś niechlujnie.