reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie dziękuję , aby nie zapeszyć ... ale nie nastawiam się na cud, wręcz przeciwnie mam bardzo złe przeczucia. Wiem, że nie powinnam, ale tak jest ...intuicja mnie jeszcze nie zawiodła.
Co ma być to będzie ..

na 17:30 ... Strawbelka ... czy jeśli jest widoczny pęcherzyk żółtkowy a beta przyrasta prawidłowo to może wystąpić puste jajo płodowe ? Bo jeśli nadal nie będzie zarodka a ja jutro zacznę 8 tydzień to gleba dosłownie
Trzymam kciuki kochana!
U mnie było zupełnie puste jajo plodowe. Tak przynajmniej powiedział. Mało tego jakieś krwawe nacieki zaczęły się w nim tworzyć wiec jest jeszcze szansa.
Beta tez sporo przyrosla (u mnie po kilku dniach przyrost był na granicy błędu lab.) Wiec jest nadzieja!

17:30

Po prostu nie chce mi się wierzyć, że wczoraj nie było zarodka a dzisiaj może się pojawić ... wydaje mi się to nierealne, nawet jeśli 1 ginka miała gorszy sprzęt ...zarodek powinien mieć 4-7 mm
Zaraz mi serce eksploduje ... idę

reklama
Już po ... Pan doktor stwierdził, że ciąża jest młodsza, z usg wychodzi 5 tydzień i 3 lub 4 dzień. Pęcherzyk ciążowy ma wymiar 0,84 cm a żółtkowy 0,52 cm ... zarodka jeszcze brak, ale powiedział, że nawet jak ciąża ma 6 tygodni i 6 dni to jeszcze nie musi być widoczny zarodek, Beta dobra ... wszystko się mieści w normach. Sprawdził mi też jajniki na obecność ciąży pozamacicznej ...wykluczył ciąże zaśniadową i puste jajo płodowe.
Pozostaje mi czekać do środy ... powiedział, że będzie widać już zarodek, bo na jego oko i obliczenia to bardzo młoda ciąża i okresem mam się nie wzorować. Oglądał te moje wcześniejsze USG od tej mojej ginki i stwierdził, że robił je ktoś niechlujnie.

Do góry