reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Już po ... Pan doktor stwierdził, że ciąża jest młodsza, z usg wychodzi 5 tydzień i 3 lub 4 dzień. Pęcherzyk ciążowy ma wymiar 0,84 cm a żółtkowy 0,52 cm ... zarodka jeszcze brak, ale powiedział, że nawet jak ciąża ma 6 tygodni i 6 dni to jeszcze nie musi być widoczny zarodek, Beta dobra ... wszystko się mieści w normach. Sprawdził mi też jajniki na obecność ciąży pozamacicznej ...wykluczył ciąże zaśniadową i puste jajo płodowe.
Pozostaje mi czekać do środy ... powiedział, że będzie widać już zarodek, bo na jego oko i obliczenia to bardzo młoda ciąża i okresem mam się nie wzorować. Oglądał te moje wcześniejsze USG od tej mojej ginki i stwierdził, że robił je ktoś niechlujnie.
Nessi cudownie:)
Czekalam na Twoja wiadomosc jak na szpilkach!
Super Super Super:))
A nie mowilam ze tamto babsko jest glupie!!!

reklama
Już po ... Pan doktor stwierdził, że ciąża jest młodsza, z usg wychodzi 5 tydzień i 3 lub 4 dzień. Pęcherzyk ciążowy ma wymiar 0,84 cm a żółtkowy 0,52 cm ... zarodka jeszcze brak, ale powiedział, że nawet jak ciąża ma 6 tygodni i 6 dni to jeszcze nie musi być widoczny zarodek, Beta dobra ... wszystko się mieści w normach. Sprawdził mi też jajniki na obecność ciąży pozamacicznej ...wykluczył ciąże zaśniadową i puste jajo płodowe.
Pozostaje mi czekać do środy ... powiedział, że będzie widać już zarodek, bo na jego oko i obliczenia to bardzo młoda ciąża i okresem mam się nie wzorować. Oglądał te moje wcześniejsze USG od tej mojej ginki i stwierdził, że robił je ktoś niechlujnie.
Nessi :D:D:D:D:D i proszę myśleć pozytywnie, mowilysmy że będzie dobrze. Teraz do łóżka i leżeć a bąbelek niech rośnie. Och Nessi jak się cieszę, aż się ze szczęścia poryczalam :)

WP_20160318_001.jpg

Załączniki

• WP_20160318_001.jpg
    WP_20160318_001.jpg
    424,5 KB · Wyświetleń: 211
Ale Wam fotę walnęłam :)
Dziękuję za wsparcie ...od wczoraj nie mogłam sobie znależć miejsca ani w domu ani na forum ... Nie spodziewałam się aż takiego wsparcia dla kogoś takiego jak ja - anonimowego :)

Dziękuję za wsparcie ...od wczoraj nie mogłam sobie znależć miejsca ani w domu ani na forum ... Nie spodziewałam się aż takiego wsparcia dla kogoś takiego jak ja - anonimowego :)
Nessi bo tutaj zawiazuja sie prawdziwe i bezinteresowne przyjaznie:) a laczy nas jeden cel- spelnienie marzenia jakim jest-DZIECKO!

Nessi no jesteśmy jakie jesteśmy ale z nami najlepiej ;) i teraz bez żadnego świrowania trzymamy się tego że skoro jest dobrze to tak będzie cały czas :);)

Od tego jesteśmy żeby się wspierać. Taka idea tego forum ;) Słonko ogromnie się cieszę i proszę żebyś teraz dużo odpoczywala i uważała na siebie. <3

Nessi widzisz wszystko jest dobrze :)

Ja przepraszam, że tak rzadko się odzywam, właśnie Was nadrobiłam , bo tak się rozpisałyście przez ostatnie dni, że myślałam , że już nie dam rady :-p Tak mi ciągle brak czasu , praca przez 6 dni w tygodniu , wychodzę o 6.30 wracam o 15.30 , chwilę z dzieckiem spędzę , ogarnę dom, synka, siebie i do spania... A jeszcze przez ostanie dni synek albo gorączka, teraz katar i paskudny kaszel, zwariuję chyba.
Postanowiłam w niedzielę testować , zobaczymy... Nie nakręcam się, bo to przecież pierwszy cykl , ale gdzieś w podświadomości jest , że może akurat się udało.

Normalnie jak wyszłam z gabinetu to cała się trzęsłam ... wylałam morze łez od wczoraj ... jestem taka zła na moją ginkę ... niech ją ***** nagadała mi głupot, że się kosmówka odkleja. Co się nawyliśmy z mężem to nasze ...

reklama
Do góry