reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Zazwyczaj robi sie IgG i IgM razem.
Z IgG chyba ciezko jednoznacznie okreslic.
IgG(+) IgM(-) oznacza ze byla chora w przeszlosci lub szczepiona i wytworzyly sie przeciwciala.
IgG(+) IgM(+) oznacza ze byla chora i byc moze jeszcze jest to swieza choroba ktora nadal sie toczy w organizmie.
Mysle ze pomoglam;)

Lenka to popytaj jakie warunki musieli spełnić.Jakie zarobki musieli przedstawić,jakie warunki mieszkaniowe musieli mieć,przeszłam przez to dwa razy i dla takich szaraczków jak ja i mój mąż to niemożliwe...Wiem jak to wyglada,testy psychologiczne to pikuś w porównaniu z resztą...
A to jest wogole paranoja, bo ja jestem pewna ze bedziesz wspaniala mama i dalabym Ci dziecko bez zadnych glupich testow!!!

Lena ja też już nie mam mdłości albo są co raz rzadziej. Nie wymiotuje wcale od początku. A mam młodsza ciążę o tydzień. Ty się nie stresuj bo wtedy i ja się stresuje. Musimy się wspierać. Ty nasz badania w poniedziałek, ja mam za równe trzy tygodnie dopiero, a już 2,5 tyg nie widziałam maluszka. Ty mnie pocieszaj babko :p :-*

Pyzia hehe zapraszam do DE chętnie wyjdę z mężem sam na sam ;-)

Lena ja też już nie mam mdłości albo są co raz rzadziej. Nie wymiotuje wcale od początku. A mam młodsza ciążę o tydzień. Ty się nie stresuj bo wtedy i ja się stresuje. Musimy się wspierać. Ty nasz badania w poniedziałek, ja mam za równe trzy tygodnie dopiero, a już 2,5 tyg nie widziałam maluszka. Ty mnie pocieszaj babko :p :-*

Pyzia hehe zapraszam do DE chętnie wyjdę z mężem sam na sam ;-)

Ann no kocham Cię :-* wobec tego żeby była jasność jestem oazą spokoju, wszystko jest i będzie dobrze :)

Wiecie co trafiłam właśnie na rozmowy w toku, a tematem jest szkodliwość palenia w ciąży i są takie kretynki, że aż żal patrzeć i ich słuchać. Mam nadzieję że jest to naprawdę reżyserowane i mają tak naprawdę poduszki pod bluzkami a nie ciążowe brzuszki.

Nie to są realne historie :-( rano w ddtvn była zapowiedź tego odcinka i Ewa się wypowiadala. Straszne to. :-/

reklama
Do góry