reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Anik ja jak cwiczylam tez mi sie okres spoznial ale licze ze u ciebie to cos innego :-)

Czarna dupo ze mna gadaj. Ja dobrze pamietam ze ty po 20 testujesz?

Nessi ja nie moge wejsc co sie dzieje?
Zaczęło się właśnie u mnie ciemno brązowe plamienie właśnie. Nie wiem czy tak może zaczynać się pierwszy okres po zabiegu? Nigdy tak mi się nie zaczynał...
Stosuję produkty o obniżonym indeksie ze względu na cukrzycę. I właśnie między oinnymi cukrzyca nie pozwala mi schudnąć,poza tym hormony...I dupa blada :)
Ja tez mam trochę ciałka tu i tam i właśnie ostro się zabrałam za.siebie żeby przed kolejną ciąża nieco schudnąć.

Nessi trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo !

mnie rano i wieczorem strasznie kłuje jajnik prawy, zwłaszca jak rano wstaje z łóżka,
dzis 24 dc
ale nie wkrecam sobie
nessi wierze że będzie dobrze :)
pysia jezeli mi sie nie uda do przyszłego roku to w styczniu mój mąz idzie sie przebadac
Jeżeli nie będziemy mogli mieć dzieci to postaramy sie o adopcje mój maż jest jak najbardziej za ja również

Nessi czytam i nie wiem co mam napisać . Przykro mi strasznie !!! .
U mnie wlasnie w niedziele minęła rocznica od ostatniej straty , także rana jeszcze świeża dlategi wiem co teraz czujesz mam nadzieje że to tylko fauszywy sygnał .

reklama
Do góry