Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczęło się właśnie u mnie ciemno brązowe plamienie właśnie. Nie wiem czy tak może zaczynać się pierwszy okres po zabiegu? Nigdy tak mi się nie zaczynał...Anik ja jak cwiczylam tez mi sie okres spoznial ale licze ze u ciebie to cos innego :-)
Czarna dupo ze mna gadaj. Ja dobrze pamietam ze ty po 20 testujesz?
Nessi ja nie moge wejsc co sie dzieje?
Ja tez mam trochę ciałka tu i tam i właśnie ostro się zabrałam za.siebie żeby przed kolejną ciąża nieco schudnąć.Stosuję produkty o obniżonym indeksie ze względu na cukrzycę. I właśnie między oinnymi cukrzyca nie pozwala mi schudnąć,poza tym hormony...I dupa blada
To bardzo możliwe że miesiączka się zaczyna, już z miesiąc minął prawda?Zaczęło się właśnie u mnie ciemno brązowe plamienie właśnie. Nie wiem czy tak może zaczynać się pierwszy okres po zabiegu? Nigdy tak mi się nie zaczynał...
Tez tak mialam, chyba wiekszosc z nas tak ma po zabiegu.Minął miesiąc, zabieg miałam 14 lutego wiec to chyba najprawdopodobniej ona... zobaczę jak się to rozkręci i jaka będzie...
Dzięki wolałam jednak się upewnićTez tak mialam, chyba wiekszosc z nas tak ma po zabiegu.
Nie ma sie czym martwic
Strasznie mi przykro... Moze jeszcze jest nadzieja...