reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka to lepiej zadzwon do gina jak Ann radzi, bo moze byc to cos blahego, a moze cos powazniejszego. Jestes w ciazy, to lepiej to skonsultowac z lekarzem.

reklama
Czesc dziewczyny
Zagladam co tam u was. Mam nadzieje ze wszystko w porzadku.
Odrana mam wkurw..... Przez jedna panne
Bo na wrzesniowkach jakis troll chy a sie zainstalowal mikusia84r cxy jakos tam. Takie brednie wypisuje ze szkoda gadac. Ze bedxie usuwac ciaze bo chlopczyk itp. Nie moge czytac takich rzeczy. Dziewczyny juz na nia siadly. Ale jakas masakra.

Trzymajcie sie cieplo mimo ze zima powrocila. Trxymam kciuki za testy ;)

Czesc dziewczyny
Zagladam co tam u was. Mam nadzieje ze wszystko w porzadku.
Odrana mam wkurw..... Przez jedna panne
Bo na wrzesniowkach jakis troll chy a sie zainstalowal mikusia84r cxy jakos tam. Takie brednie wypisuje ze szkoda gadac. Ze bedxie usuwac ciaze bo chlopczyk itp. Nie moge czytac takich rzeczy. Dziewczyny juz na nia siadly. Ale jakas masakra.

Trzymajcie sie cieplo mimo ze zima powrocila. Trxymam kciuki za testy ;)

Co Ty mówisz? Chyba musze poczytać...

Lenaka - Zdrówka!:*

Strawbelka - jak tam Pani domu się czuje?:))

Pyza - Mnie już podbrzusze nie boli, bolało tylko jakieś 3-4 dni od owu a teraz tylko czasami zakłuje i cisza. Piersi mnie na razie też nie bolą, może jedynie są troche pełniejsze.. Także też dupa blada:))

Mój syn szaleje, a mnie ja się rozchorowałam... i mam taki spust, że ciąglę żre!:(

Czarna Madzia nie czytaj, ja poczytalam i mi cisnienie skoczylo. Dziwie sie ze dziewczyny jej nie zglosily, mialyby spokoj, a ona problemy.
Czarna Madzia w domu nudy, wszystko wysprzatane, a mi glupoty przychodza do glowy z nadmiaru czasu. Ogloszenia przegladam, ale narazie nie bede w sumie nigdzie sie starac o prace, poczekam jeszcze, licze ze to in vitro sie jeszcze uda, jak nie to otwieramy swoja dzialalnosc, pomysl mam, powinno wypalic.

Niunians to straszne, dałam radę przeczytać z dwa posty tego potwora i zalałam się łzami. Naprawdę mam nadzieję że to jakiś troll i tak naprawdę nie ma dzieci bo nie zasługuje na nie. Ale jeśli to prawda to trzeba to gdzieś zgłosić na policję czy nie wiem gdzie. Znajdą ją na pewno po. Jezu to okropne, jestem kompletnie wstrząśnięta, nadal jest w ciąży? Nie udało się jej skrzywdzić tego dziecka? Nie ja po prostu w to nie wierzę

Niunians to straszne, dałam radę przeczytać z dwa posty tego potwora i zalałam się łzami. Naprawdę mam nadzieję że to jakiś troll i tak naprawdę nie ma dzieci bo nie zasługuje na nie. Ale jeśli to prawda to trzeba to gdzieś zgłosić na policję czy nie wiem gdzie. Znajdą ją na pewno po. Jezu to okropne, jestem kompletnie wstrząśnięta, nadal jest w ciąży? Nie udało się jej skrzywdzić tego dziecka? Nie ja po prostu w to nie wierzę
To chyba nie trol...czytalam wczesniejsze jej posty z 2008 r. Ona ma juz corke, przynajmniej tak pisala.

reklama
Widze ze udzielala sie na pazdziernik 2011 I Wiec albo teraz cos z nia napewde nie tak albo ktos jej sie wlamal.na.konto

Do góry