reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Szukam tel. bo chcialam to zglosic przez tel. zeby sprawdzili ta laske, ale mozna tylko mailowo. A te maile to oni odbieraja jak chca.
Kurczę ale tak czy inaczej warto spróbować, jak masz adres e-mailowy to daj może jak nas więcej napisze to większe prawdopodobieństwo że się tym zajmą.

Hej dziewczyny ja rowniez przeczytałam jej posty !!! Ona jest nienormalna . Nie do uwierzenia jakich słów używa . Debil . Niech wypier... Z tamtąd .

Niunians porażka. Co jeszcze pisze
Ej no dziewczyny aż tak? Nie mam ochoty tego chyba nawet czytać. Po wiesciach na październiku z ostatnich dni :-(

Dobra nie wiem czy to dobre miejsce ale wolę choćby tak spróbować. To email do prokuratury generalnej biuro.podawcze@pg.gov.pl jak uznają że inne organy powinny się tym zająć to przekażą dalej. Nie mam innego pomysłu ale nie wyobrażam sobie żeby to tak zostawić. Jak się uspokoje to wysmaruje maila i Was też zachęcam. Strawbelko powiedz na czym stanęło i jak wygląda ta cała sytuacja z nią? Nie dam rady tego przeczytać a nie chcę jakiś bzdur wypisać w tym mailu

Dobra nie wiem czy to dobre miejsce ale wolę choćby tak spróbować. To email do prokuratury generalnej biuro.podawcze@pg.gov.pl jak uznają że inne organy powinny się tym zająć to przekażą dalej. Nie mam innego pomysłu ale nie wyobrażam sobie żeby to tak zostawić. Jak się uspokoje to wysmaruje maila i Was też zachęcam. Strawbelko powiedz na czym stanęło i jak wygląda ta cała sytuacja z nią? Nie dam rady tego przeczytać a nie chcę jakiś bzdur wypisać w tym mailu
Lenaka jak korzystasz z komorki to wejdz na jej profil i kliknij, w gornym lewym rogu eyseietla sie przy niej 3 opcje i kliknij w opcje odpowiedzi. To beda wszystkie jej posty.

reklama
Do góry