reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

O jaki tu ruch w końcu :)

Dziewczyny ale
Mi narobiliście smaka na grochówkę a
Nie lubię ale bym zjadła !!!!

Tez nie wiem co to Troll moze dlatego Ann ze razem byłyśmy ba wątku :)

Nessi nie taka stara :) młode jesteśmy pamiętaj zawsze 28 :) albo 18 + x lat doświadczenia :)

Pyzia nie testuj leć na betę :)

reklama
Tak i serduszko pięknie biło :,D zryczalam sie i teraz tez ryczę jak to pisze :)

Ale krwiaki znowu sie pojawiły wiec oszczędzać sie musze ale jestem dobrej myśli :) mój kolejny cud przeszedł niemożliwe i znow na początku ciazy od innego gina usłyszałam ze w tym cyklu nic. Tego , T. sugerował ostatnio puste jajo płodowe a tu takie sliczne było widac oś razu serduszko :) cudo:)

Niedługo tez poleca Ci takie łzy szczęścia :*

O jaki tu ruch w końcu :)

Dziewczyny ale
Mi narobiliście smaka na grochówkę a
Nie lubię ale bym zjadła !!!!

Tez nie wiem co to Troll moze dlatego Ann ze razem byłyśmy ba wątku :)

Nessi nie taka stara :) młode jesteśmy pamiętaj zawsze 28 :) albo 18 + x lat doświadczenia :)

Pyzia nie testuj leć na betę :)
Czekam na termin @ bo jak przyjdzie to szkoda kasy ;) Jak nie przyjdzie to zrobię betę.

dzien dobry dziewczyny:) od dzisiaj bede juz chodzic z bananem na buzi:) po wczorajszej wizycie jestem juz spokojna:) nowy ginekolog jest przecudownyyyy:) uspokoil mnie,powiedzial ze z buba wszystko w porzadku rozwija sie prawidlowo,ale serduszka jeszcze nie bylo slychac..za dwa tyg mam kolejna wizyte:) z pracy juz sie zwolnilam..a najlepsze ze ja sie tak wzruszylam ze i lekarz az mnie przytulil i z tej radosci zapomnial dac mi zwolnienia:) reakcja mojej kierowniczki ( jest <3 ) byla taka...o ***** Iza..nie wiem w tym momecie czy mam sie cieszyc czy sie pochlastac ...hehe mamy ciezka sytuacje w pracy bo w ciagu 2ch tych zwolnilo sie 6 osob i nie ma jak grafiku ulozyc:(a ze bylam jedna z bardziej ogarnietych osob tam i chciala na mnie zwalic wiekszosc obowiazow, jak zaczeli sie zwalniac to teraz ma mega problem..wspolczuje jej..ale kazala na siebie uwazac i pisac jak sytuacja:) tak bardzo sie ciesze...uhhhh :) w koncu..zycze wam zeby u kazdej z was byly dwie grube II :) dziekuje za wsparcie!:* teraz jak ktos powie ze bedzie dobrze, to bedzie dobrze :):)

dzien dobry dziewczyny:) od dzisiaj bede juz chodzic z bananem na buzi:) po wczorajszej wizycie jestem juz spokojna:) nowy ginekolog jest przecudownyyyy:) uspokoil mnie,powiedzial ze z buba wszystko w porzadku rozwija sie prawidlowo,ale serduszka jeszcze nie bylo slychac..za dwa tyg mam kolejna wizyte:) z pracy juz sie zwolnilam..a najlepsze ze ja sie tak wzruszylam ze i lekarz az mnie przytulil i z tej radosci zapomnial dac mi zwolnienia:) reakcja mojej kierowniczki ( jest <3 ) byla taka...o ***** Iza..nie wiem w tym momecie czy mam sie cieszyc czy sie pochlastac ...hehe mamy ciezka sytuacje w pracy bo w ciagu 2ch tych zwolnilo sie 6 osob i nie ma jak grafiku ulozyc:(a ze bylam jedna z bardziej ogarnietych osob tam i chciala na mnie zwalic wiekszosc obowiazow, jak zaczeli sie zwalniac to teraz ma mega problem..wspolczuje jej..ale kazala na siebie uwazac i pisac jak sytuacja:) tak bardzo sie ciesze...uhhhh :) w koncu..zycze wam zeby u kazdej z was byly dwie grube II :) dziekuje za wsparcie!:* teraz jak ktos powie ze bedzie dobrze, to bedzie dobrze :):)

Super wiadomości! Gratuluję :)

Słoneczko ty moje kochane <3 Tak bardzo się cieszę. Teraz dbaj o siebie i cierpliwie czekaj na serduszko <3 Mówiłam ci ze to szczęśliwe forum :)

reklama
Pyzia a jak się czujesz? Jakieś objawy?
Madziu cały czas pobolewa mnie podbrzusze i sutki mam obolałe i podrażnione ale to mogą być objawy po tabletkach. Tyle ich biorę ze wszystko jest możliwe. Zobaczymy za dzień lub dwa bo termin @ mam na 17-18 marca. Nie łudzę się bo jakoś ostatnio trochę nadzieja we mnie przygasła... Niby się nie poddałam ale... Zobaczymy co los przyniesie.

Do góry