reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda ja jadłam taka pyszna grochowke na zawodach jak z mężem byłam. Biegowych. Zjadłam dwie porcje huhu pyszota

Mania to kciuki za jutrzejszą betę :-)

NeSSi ty wiesz ze ja nie mialam jeszcze styczności z trollem, a na forum dwa lata mi stuknelo.
Ale słyszałam o takowych

NeSSi ja maturę miałam w 2009 :-D jaki ty rocznik?

1982 :) MeeeEEeee stara koza jestem :D

reklama
Hej :)
Lenka robisz postępy kochana :*
Nie testowałam bo się boję..
Iza daj znać jak po wizycie.
Mam nadzieję że tam gdzie pojawiła się @ to ostatni raz na długi czas ;)
Kurcze nie było mnie cały dzień tutaj i już po przeczytaniu nie pamiętam co jeszcze i komu miałam napisać...
Jakby ktoś się poczuł pominięty to niech da znaka a ja sie poprawię ;)
Buziaczki dla wszystkich :*

O losie jak trzeba się nudzić i być swirnietym żeby się podawać za kogoś innego i udawać ciążę :-/

Ruda w wojsku to chyba grochowke jedli

NeSSi e tam stara mam brata rok młodszego od ciebie kawaler i zero dzieci hehe ja najmłodsza w Rodzinie a już drugi dzidziuś i moje to jedyne dzieci u mnie i u męża ;-)

Nic lecę spać bo mąż już do mnie idzie :-) dobranoc :-*

Kate u mnie w miescie na drzwiach do knajpy byla ostatnio naklejka ," jedzac kebaba osiedlasz.araba" :-)
Tez dzisiaj jadlam :-)

Ann to ja juz nie wiem co ja lubie :-) haha to z wojska :-)

reklama
Do góry