reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda dokładnie ma nick Niyka32 sprawdziłam na liście

NeSSi ja ja chcę grochowke :-( tak od dawna ale nigdy nie robiłam jeszcze.

Ruda i taka wojskowa ale zupę a nie fasolke :-D :-o

reklama
Ann oj bylo. Nawet ja bylam wyzwane za blad ortograficzny :-) bo co ja dysortografa.naucze swoje dzieci :-) pamietasz jej nick? Ja sobie nie moge przypomniec? :)
Ja w pierwszej tez.na poczatku czulam sie dobrze. Gorzej pozniej tak.od 5 miesiaca ale tez nie jakos strasznie zle. Normalne dolegliwosci ciazowe :-)
Jak Was czytam o tych pannach to niedowierzam. Ruda trzeba bylo tam rozpierduche zrobic i je do pionu postawic;)

Czytałam, że to dobry znak ... przy ciąży, dzień - 3 przed zagniezdżeniem poziom progesteronu pokazuje owulacje :)
To jutrzejsza beta moze juz wykazac ciążę? Przepraszam Kobitki że tak sie skupiam dzis na sobie ale to chyba przez to ze sąsiadka rowiesniczka dzis urodzila córeczkę...

Fajnie jest też posłuchać rad starszych albo bardzije doświadczonych forumowych koleżanek.
Nessi nie byłaś czasem ma majowkach lub czerwcowkach 2016?

Nessi haha maz na nocce a maly spi w innym pokoju :-)

Ann dziekuje za przypomnienie:-)

Ann a ja fasolke taka z tego ich kotła :-) ostatni raz jadlam chyba w sredniej szkole na wycieczce do wojska :-)

Strawbelka ja? Przeciez ja z tych grzecznych :-)

Dziewczyny ja już nie wiem co się dzieje w moim układzie rozrodczym:D zrobilam test owu i blada druga krecha sie pojawila. Mozliwe to tak w terminie spodziewaneh@? Nie ogarniam juz samej siebie heheh

ale nie jestem pewna ... tak tylko czytałam ... zrób test ciążowy :)

Ta laska i tak odezwie się na ruski rok bo jej nie pasują tematy poza ciążowe haha :-D No żal

Może to jakiś troll ? Tu na forum takich nie brakuje ... w 2009 roku mieliśmy jednego takiego - była nawet na staraczkach dobijać dziewczyny jak to szybko w ciążę zaszła ... może ktoś pamięta ..

To jutrzejsza beta moze juz wykazac ciążę? Przepraszam Kobitki że tak sie skupiam dzis na sobie ale to chyba przez to ze sąsiadka rowiesniczka dzis urodzila córeczkę...

Fajnie jest też posłuchać rad starszych albo bardzije doświadczonych forumowych koleżanek.
Nessi nie byłaś czasem ma majowkach lub czerwcowkach 2016?

Ja byłam na grudniówkach 2009 :)
Zrób test ciażowy najpierw, bo może się okazać że test owu zwalony - czego nie życzę ... ale czesto są wadliwe zwłaszcza te z allegro

A slyszalyscie o tej babeczce co wymyslila sobie ciaze? Caly czas.pisala o objawach ciazy na forum, ponoc nawet zdjecia dodawala.
Co trzeba miec z psychika I jakie nudne zycie

Ej zglupialam co bylo w wojsku? Grochowka czy fasolka po brytonsku :-)

Ruda ja jadłam taka pyszna grochowke na zawodach jak z mężem byłam. Biegowych. Zjadłam dwie porcje huhu pyszota

Mania to kciuki za jutrzejszą betę :-)

NeSSi ty wiesz ze ja nie mialam jeszcze styczności z trollem, a na forum dwa lata mi stuknelo.
Ale słyszałam o takowych

NeSSi ja maturę miałam w 2009 :-D jaki ty rocznik?

reklama
A slyszalyscie o tej babeczce co wymyslila sobie ciaze? Caly czas.pisala o objawach ciazy na forum, ponoc nawet zdjecia dodawala.
Co trzeba miec z psychika I jakie nudne zycie

Ej zglupialam co bylo w wojsku? Grochowka czy fasolka po brytonsku :-)

U Nas taka była własnie ... zdjęcia cudze z forum ciążowego kradła mamy i dziecka i wwalała jako swoje ...dziewczyny ze staraczek ją wykryły . nawet nie negowała

Do góry