reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenaka.jestem z ciebie dumna :-)

Ann dziekuje za.wytoznienie :-) ja to wogole powinnam byc juz siwa bo.od poczatku nie mam zadnych objawow :-) nic mnie nie boli ( boze.czy to dobrze? :-))
Mnie dobila laska.ktora siadla na.dziewczyne bo.na forum ciazowym pisze o klopotach.z tesciowa :-) no jak.to tak przeciez to forum ciazowe. Piszmy tylko.o objawach :-)
Dziękuję skarbie :-* hmmm a czy ten brak objawów to dobry znak zależy którą znawczynię by o to zapytać bo raz Ci powiedzą że dobrze a innym razem że jedynie ciągłe wymioty świadczą o dobrze rozwijającej się ciąży ;) ;) ;)
taaak pamiętam tą historię, generalnie sporo takich perełek się pojawia no ale nic się nie poradzi :rolleyes:

nie robiłam właśnie badań, dziś zakupiłam tą samą co lenaka vigantoletten 1000. W takim razie też będę brała 1 dziennie:D do tego folik i acard. jak rano nie pojawi się @ to ide na betę:D

Ann dziekuje za.wyroznienie :-) ja to wogole powinnam byc juz siwa bo.od poczatku nie mam zadnych objawow :-) nic mnie nie boli ( boze.czy to dobrze? :-))

Ja w pierwszej ciąży na poczatku nie mialam żadnych objawów... żadnych boli brzucha, piersi, żadnych mdłości, zachcianek, żadnej zgagi itp ;) zawsze mówiłam, że w takiej ciąży to ja mogę być cały czas :D

nie robiłam właśnie badań, dziś zakupiłam tą samą co lenaka vigantoletten 1000. W takim razie też będę brała 1 dziennie:D do tego folik i acard. jak rano nie pojawi się @ to ide na betę:D
Nie biorę więcej bo mam też wit.D w tych witaminach ciażowych. W ogóle to biorę pregna plus, folik, magnez i wit D 1 x dziennie do tego duphaston 2 x dziennie i co drugi dzień jedną tabletkę dopel Hertz mama DHA no i luteina 2 x dziennie ale to dopochwowo.
Lekarz mi powiedział że tak jak ja sobie biorę po jednej tabletce magnezu czy wit. D to tak jakbym wcale nic nie brała i dopiero przy większych dawkach jeśli są potrzebne to są jakieś rezultaty ale ja tak sobie myślę że lepiej łykać teraz po jednej, krzywdy sobie nie zrobię a może nie będę musiała brać ewentualnych większych ilości ;) lekarz to potwierdził i nie zabronił więc chyba robię dobrze ;)
Trzymam kciuki &&&&& niech się@ nie pojawia :D:)

No fajnie gdybyś miała możliwość gdzieś się wbić :) U siebie to szybko nie będziesz chyba miała ?
No tutaj w de mam 7.04 dopiero wizytę. Niby się nie stresuje więc może wytrzymam. A już nie tak daleko. Aby do wyjazdu a potem zleci :-)

Lenaka.jestem z ciebie dumna :-)

Ann dziekuje za.wyroznienie :-) ja to wogole powinnam byc juz siwa bo.od poczatku nie mam zadnych objawow :-) nic mnie nie boli ( boze.czy to dobrze? :-))
Mnie dobila laska.ktora siadla na.dziewczyne bo.na forum ciazowym pisze o klopotach.z tesciowa :-) no jak.to tak przeciez to forum ciazowe. Piszmy tylko.o objawach :-)
Tak była/jest bo czasami pisze ta laska. To wogole totalne poruszenie tam wywołało haha
Ja miałam tak w pierwszej ciąży zero totalnie jakichkolwiek objawów i tak do końca ciąży. Miałam tylko rosnący brzuch i raz zwymiotowalam w 5 mc

Lena dużo tego masz :p

reklama
Ann oj bylo. Nawet ja bylam wyzwane za blad ortograficzny :-) bo co ja dysortografa.naucze swoje dzieci :-) pamietasz jej nick? Ja sobie nie moge przypomniec? :)
Ja w pierwszej tez.na poczatku czulam sie dobrze. Gorzej pozniej tak.od 5 miesiaca ale tez nie jakos strasznie zle. Normalne dolegliwosci ciazowe :-)

Do góry