bertha
Fanka BB :)
Witaminę D 2000 1xdzienniedziewczyny bierzecie witaminę d w tabletkach? w jakich dawkach ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaminę D 2000 1xdzienniedziewczyny bierzecie witaminę d w tabletkach? w jakich dawkach ?
Dziękuję skarbie :-* hmmm a czy ten brak objawów to dobry znak zależy którą znawczynię by o to zapytać bo raz Ci powiedzą że dobrze a innym razem że jedynie ciągłe wymioty świadczą o dobrze rozwijającej się ciążyLenaka.jestem z ciebie dumna :-)
Ann dziekuje za.wytoznienie :-) ja to wogole powinnam byc juz siwa bo.od poczatku nie mam zadnych objawow :-) nic mnie nie boli ( boze.czy to dobrze? :-))
Mnie dobila laska.ktora siadla na.dziewczyne bo.na forum ciazowym pisze o klopotach.z tesciowa :-) no jak.to tak przeciez to forum ciazowe. Piszmy tylko.o objawach :-)
Ja biorę vigantoletten 1000, 1 x dzienniedziewczyny bierzecie witaminę d w tabletkach? w jakich dawkach ?
Ann dziekuje za.wyroznienie :-) ja to wogole powinnam byc juz siwa bo.od poczatku nie mam zadnych objawow :-) nic mnie nie boli ( boze.czy to dobrze? :-))
Nie biorę więcej bo mam też wit.D w tych witaminach ciażowych. W ogóle to biorę pregna plus, folik, magnez i wit D 1 x dziennie do tego duphaston 2 x dziennie i co drugi dzień jedną tabletkę dopel Hertz mama DHA no i luteina 2 x dziennie ale to dopochwowo.nie robiłam właśnie badań, dziś zakupiłam tą samą co lenaka vigantoletten 1000. W takim razie też będę brała 1 dziennie do tego folik i acard. jak rano nie pojawi się @ to ide na betę
No tutaj w de mam 7.04 dopiero wizytę. Niby się nie stresuje więc może wytrzymam. A już nie tak daleko. Aby do wyjazdu a potem zleci :-)No fajnie gdybyś miała możliwość gdzieś się wbić U siebie to szybko nie będziesz chyba miała ?
Tak była/jest bo czasami pisze ta laska. To wogole totalne poruszenie tam wywołało hahaLenaka.jestem z ciebie dumna :-)
Ann dziekuje za.wyroznienie :-) ja to wogole powinnam byc juz siwa bo.od poczatku nie mam zadnych objawow :-) nic mnie nie boli ( boze.czy to dobrze? :-))
Mnie dobila laska.ktora siadla na.dziewczyne bo.na forum ciazowym pisze o klopotach.z tesciowa :-) no jak.to tak przeciez to forum ciazowe. Piszmy tylko.o objawach :-)