Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, distreptaze czy tez biostrepte - to samo.Distreptaze bierzesz? A w jakich dniach cyklu i po co to się bierze? Mi kazała 1 czopek na noc ale nie powiedziała od kiedy.. Tak sobie myślę czy przypadkiem nie macie racji bo podbrzusze mnie cały czas pobolewa i sutki też są cały czas podraznione. Ech sama już nie wiem. Czekam do terminu @ i potem zobaczymy.
Kurcze to teraz nie wiem co zrobić,bo być może macie rację i coś się tam zadziało ale jeszcze za wcześnie żeby to stwierdzić,boję się żeby nie zaszkodzić więc może poczekam do @ i wtedy będę brać te czopki.Co myślisz?Tak, distreptaze czy tez biostrepte - to samo.
Ja to biore generalnie na rozpuszczenie zrostów, zeby tam sie macica lepiej poukladala. Mam zlecone zeby to brać non stop, cały cykl, do momentu pozytywnego testu.
Podeslij prosze linka do tego kwasu foliowego. Szukam i szukam i nie ma nigdzie informacji ze on jest metylowany. Moze innego szukam.Asia normalny kwas mi się wchłania mam na to wynik badania ale wiesz niby przez ta mutacje mam brać zwiększona dawkę i ten folicum Richter jest w formie metylowej
Izunia <3 taka piękna beta <3 Dbaj o siebie Słonko ty moje :*hej kochane przeczytalam wszystkie nowe wiadomosci ale jeszcze nie zapamietuje ktora od jakiej historii jest wybaczcie wiec ja rowniez witam nowa staraczke Adę, Pyzia nie wiem co powiedziec;( poplakalam sie jak przeczytalam..ale dziewczyny maja race nie poddawaj sie jeszcze moze idz za jakis czas jeszcze na usg i ujrzysz mala kropeczke:* ja mialam pregnyl podany 19 lutego a dupka kazal mi wziac 20ego..i wynik mojej bety z pon to 700 z kawalkiem a dzsiaj 1500..mozliwe ze przez ta torbiel tak rosnie? do gina mam za dwa tyg..
Tez bym tak zrobiła poczekaj jeszcze do @ )Kurcze to teraz nie wiem co zrobić,bo być może macie rację i coś się tam zadziało ale jeszcze za wcześnie żeby to stwierdzić,boję się żeby nie zaszkodzić więc może poczekam do @ i wtedy będę brać te czopki.Co myślisz?
Przez wczorajsze smutki nawet nie przywitalam nowych staraczek ... nieuprzejma jestem
Witajcie dziewczyny !
@pyzia-75 kochana główka do góry ... oj gdybym mogła to bym mocno przytulila !!! ♡
Powiedzcie dziewczyny ... jakie badania mogę zrobić na własną rękę? W którym dc? Podejrzewam, że gin zleci mi to samo jak do niego pójdę, wiec chciałabym zaoszczędzić na czasie. Pomóżcie no wariuje.