reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Witajcie :) Oczywiście jestem na bieżąco tylko piszę rzadziej niż Wy.
Ankaka strasznie mi przykro ze jednak sie nie udalo w tym cyklu. Ale walcz dalej, w koncu musi sie udac. :)
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i z niecierpliwoscia oczekuje ciazowych wiesci!:)
U mnie typowy pms - delikatne bole podbrzusza choc juz rzadsze niz kilka dni temu i coraz mocniejszy bol cyckow. Sa nabrzmiale i bardzo tkliwe. Dzis 30 dc.
Milego dnia!:)

reklama
Owca śniłas mi się ;-) Rodziłas takie małe owieczki i płakałas że masz trojaczki ;-) chyba za dużo ostatnio myślę o tobie i twoim braku @ jak dzisiaj?

Ja to tez najchetniej juz bym zrobila bo pamietam dokladnie ze z corcia zrobilam w 30 dc i wyszla druga bladziutka kreseczka. Ale wiem ze tym razem mogloby to byc za wczesnie. Ale cierpliwosc nie jest niestety moja mocna strona... ;)

Ja sie jeszcze troszke wstrzymam. W zeszlym cyklu testowalam za wczesnie a ta jedna kreska potrafi jednak zdolowac. Pocwicze moja cierpliwosc, zobaczymy ktora z nas okaze sie silniejsza!:)
Ankaka poczytalam Twojego bloga i bardzo mi sie podoba. Szczegolnie pierwszy wpis o dwoch kreskach na tescie ciazowym. Wzruszylam sie przypominajac sobie swoje testowanie :)

reklama
dziewczyny z tymi testami owu to ściema - mi w sierpniu też wyszła jedna kreska bardzo blada - czyli niby negatywny wynik, a na drugi dzień byłam u lekarza i mówi - o dziś ma Pani owulację, proszę do dzieła :D ogólnie stwierdził że te testy baaaardzo często nie wychodzą. Głupia byłam że wtedy jeszcze nie próbowałam z dzidziusiem bo czekałam z tym na dobry moment.. no i miesiąc później uznałam ze jest już dobry :D
ja przytulałam się z mężem 15, 17 i 19 dnia cyklu, cykle mam zazwyczaj około 30 dniowe więc jakaś szansa jest ale marna.. okres powinnam dostać 14 października... zobaczymy. Ale objawów jakichkolwiek brak..
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze testowanie, tak bym chciała być świadkiem jak Wam się udaje! wtedy szczęście wydaje się być bardziej w zasiegu ręki no i jaka radość z Wami !

Do góry