reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej Dziewczynki...:)

Ruda ale sie usmialam..:-D Narazie zero bolu brzucha,@ brak, zamiast niej mam bialy sluz nie duzo ale jest... Dzis 30 dc...

Czekam, wydaje mi sie ze to przez nerwy... Kupie tescior i rano zrobie jak cos..

Mehle kiedy testujesz?

reklama
Hello.

Ja skończyłam @ i chyba w tym m-cu daje spokój z testami owu. Choć sama nie wiem co robić. Miałam plan co 3 dni przytulasy i kurka, musimy trafić w owu! A z drugiej strony, ile czasu plemniki się regenrują?? Co 3 dni mogą nie dać rady.?

Trzymam kciuki za testujące!

Ja jak mam ovu to sie codziennie przytulam. A testy pokazuja moment kiedy mózg momentalnie zwieksza hormon LH. Mi pokazuje zawsze idealnie jak bolą jajniki.

Owca w sobote mi sie zaczal teraz juz koncowka :)

Poza tym 5 listopada mam miec okres - 5 rocznica od zareczyn, a 9 listopada nasza 7 rocznica odkad jestesmy ze soba. Dlatego fajnie jakby sie udalo :)
Z Filipem ostatni okres mialam w moje urodziny, a dowiedzialam sie w 6 rocznice naszego pierwszego spotkania :D

Mehle dziekuje :) na dniach bedzie nowa notka :)

Planuje wyjazd na weekend z m, ale ciezko mu zrobic niespodzianke bo on zazwyczaj chodzi w weekendy do pracy :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry