reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Witajcie dziewczyny jestem tu nowa powiem wam że straciłam 2 córeczki jedna w 31 tygodniu 15 maja 2015 podejrzenia wielowadzia czyli roszczep kręgosłupa oraz hipotrofie płodu powiększone serce brak robaka móżdżku; (

Następna straciłam w 13 tygodniu serduszko przestało bic nie wiadomo z jakiej przyczyny mam stwierdzono mutacje MTHFR i teraz po miesiącu zrobiłam testy 2 i wyszły 2 blade kreski robiłam wczoraj betę i mam 35 jutro powtarzam wynik ale mam już zastrzyki z heparyna duphaston 2 razy dziennie i 15 mg kwasu foliowego myślicie że to może być nowa ciąża? Pozdrawiam
Witaj. Strasznie mi przykro z powodu Twoich strat:(
Przy mutacjach powinnas brac metylowe formy witamin( kwas foliowy, b6 i b12) tych zwyklych organizm nie przetwarza przy mutacjach, nie wiem po co lekarze kaza brac zwykle w takich ilosciach. Metylowe formy ciezko w Polsce kupic. Dziewczyny kupuja na iherb. Popytaj dziewczyn na watku " poronienia nawykowe leczenie immunologiczne. Tutaj na watku tez jest Bertha w temacie mutacji i form metylowych.

reklama
Pyzia przykro mi ;( tulę ...

Motylek przykro mi z powody Twoich strat , tez straciłam jedna ciaze bo serduszko przestało bic i cieżko sie z rym pogodzić a juz z ciaza w 31 t to dopiero współczuje ;*

U mnie też złe wiadomości :(
Zaczęłam plamić w pracy na brązowo .. ginka nie każe z tym nic robić tylko czekać ... :( nadal plamię..dupka mam brać dopiero gdy bedzie czerwono ehh staram się nie załamywać ale jestem przerażona.
Wedle badań które robiłam przed ciążą nie powinnam nawet w niej być, bo wskazywały na brak owulacji

reklama
Witajcie dziewczyny jestem tu nowa powiem wam że straciłam 2 córeczki jedna w 31 tygodniu 15 maja 2015 podejrzenia wielowadzia czyli roszczep kręgosłupa oraz hipotrofie płodu powiększone serce brak robaka móżdżku; (

Następna straciłam w 13 tygodniu serduszko przestało bic nie wiadomo z jakiej przyczyny mam stwierdzono mutacje MTHFR i teraz po miesiącu zrobiłam testy 2 i wyszły 2 blade kreski robiłam wczoraj betę i mam 35 jutro powtarzam wynik ale mam już zastrzyki z heparyna duphaston 2 razy dziennie i 15 mg kwasu foliowego myślicie że to może być nowa ciąża? Pozdrawiam
Tak, to może być ciąża. W której mutacji masz MTHFR? I hetero, czy homozygota?

Do góry