reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Witajcie dziewczyny jestem tu nowa powiem wam że straciłam 2 córeczki jedna w 31 tygodniu 15 maja 2015 podejrzenia wielowadzia czyli roszczep kręgosłupa oraz hipotrofie płodu powiększone serce brak robaka móżdżku; (

Następna straciłam w 13 tygodniu serduszko przestało bic nie wiadomo z jakiej przyczyny mam stwierdzono mutacje MTHFR i teraz po miesiącu zrobiłam testy 2 i wyszły 2 blade kreski robiłam wczoraj betę i mam 35 jutro powtarzam wynik ale mam już zastrzyki z heparyna duphaston 2 razy dziennie i 15 mg kwasu foliowego myślicie że to może być nowa ciąża? Pozdrawiam
Witaj. Strasznie mi przykro z powodu Twoich strat:(
Przy mutacjach powinnas brac metylowe formy witamin( kwas foliowy, b6 i b12) tych zwyklych organizm nie przetwarza przy mutacjach, nie wiem po co lekarze kaza brac zwykle w takich ilosciach. Metylowe formy ciezko w Polsce kupic. Dziewczyny kupuja na iherb. Popytaj dziewczyn na watku " poronienia nawykowe leczenie immunologiczne. Tutaj na watku tez jest Bertha w temacie mutacji i form metylowych.

reklama
Pyzia przykro mi ;( tulę ...

Motylek przykro mi z powody Twoich strat , tez straciłam jedna ciaze bo serduszko przestało bic i cieżko sie z rym pogodzić a juz z ciaza w 31 t to dopiero współczuje ;*

U mnie też złe wiadomości :(
Zaczęłam plamić w pracy na brązowo .. ginka nie każe z tym nic robić tylko czekać ... :( nadal plamię..dupka mam brać dopiero gdy bedzie czerwono ehh staram się nie załamywać ale jestem przerażona.
Wedle badań które robiłam przed ciążą nie powinnam nawet w niej być, bo wskazywały na brak owulacji

reklama
Witajcie dziewczyny jestem tu nowa powiem wam że straciłam 2 córeczki jedna w 31 tygodniu 15 maja 2015 podejrzenia wielowadzia czyli roszczep kręgosłupa oraz hipotrofie płodu powiększone serce brak robaka móżdżku; (

Następna straciłam w 13 tygodniu serduszko przestało bic nie wiadomo z jakiej przyczyny mam stwierdzono mutacje MTHFR i teraz po miesiącu zrobiłam testy 2 i wyszły 2 blade kreski robiłam wczoraj betę i mam 35 jutro powtarzam wynik ale mam już zastrzyki z heparyna duphaston 2 razy dziennie i 15 mg kwasu foliowego myślicie że to może być nowa ciąża? Pozdrawiam
Tak, to może być ciąża. W której mutacji masz MTHFR? I hetero, czy homozygota?

Do góry