reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ssalam ten *spam*, rzeczywiście pani w aptece się nie mylila nie pomaga. Wypilam herbatke z całą cytryną i sokiem malinowym a przed snem jeszcze wypije mleko z miodem i liczę że jutro będę w pełni sił :D
Ja jadłam kanapki z czosnkiem i majonezem i pomogło po jakimś czasie. Ewentualnie do lekarza po poradę.

Ja jadłam kanapki z czosnkiem i majonezem i pomogło po jakimś czasie. Ewentualnie do lekarza po poradę.
Jak jutro po tej kuracji mleko miód maliny cytryna nie przejdzie to uderzam w konkrety czyli syrop z cebuli ;) a jak się nie poprawi to środę i tak będę u lekarza.

Bertha masz g? Ja zawsze.mialam kompleks malych cyckow. Ale o dziwo one ciagle rosna, pomalu ale rosna. Wlasnie sprawdzilam metke na moim ulubionym I jest d a on od dzisiaj zamaly. Tylko cos mi sie to nie wydaje. Bo one takie malee :-)

Kochane dziekuje Wam za wsparcie,za te wszystkie slowa, ktore podtrzymuja mnie na duchu!!!z calego calego serducha!!!:*:) chcialabym pocieszyc was wszystkie w waszych trudach ale sama jestem w takim dolku ,ze brak mi slow na to wszystko :( lekarz mi mowi gratuluje..a ja nawet nie zareagowalam na jego slowa,dopytujac tylko ciagle co dalej z tymi torbielami..
Aguś :*:*:*
Tak jak pisały dziewczyny pod wpływem hormonów powinien się wchłonąć tak ok. 16 t.c. Zresztą wiele dziewczyn urodziło dzieciaczki dowiadując się na usg, że ma torbiel. Lekarz Cię zdołował, ale nie ma co się nim przejmować. Buc, ot to. Ja też dziś się dowiedziałam, że mam torbiel a jeszcze w środę na IP jej nie było. Nie daj sobie przesłonić szczęścia takimi obawami. Tak naprwdę jak nie wchłonie się w ciąży, co jest mało prawdopodobne to ginekolodzy zalecają terapię hormonalną. One nie są złośliwe, dużo dziewczyn je ma.

Bertha masz g? Ja zawsze.mialam kompleks malych cyckow. Ale o dziwo one ciagle rosna, pomalu ale rosna. Wlasnie sprawdzilam metke na moim ulubionym I jest d a on od dzisiaj zamaly. Tylko cos mi sie to nie wydaje. Bo one takie malee :-)
Hehe, bo te rozmiary duże sa wlasnie przereklamowane :) mam 70G. niby literka miseczki robi wrażenie ale mi rownież sie wydaje ze ja mam małe... Z tych obrazków to bym powiedziała ze mam D lub E :) aczkolwiek niestety jednak grawitacja działa..
Wielkość zależy od obwodu jeszcze.
Wielkość cycow mniej wiecej taka sama będzie przy stanikach: 70G=75F=80E=85D=90C. Tylko obwód coraz większy.
:)

I dobrze dobrany wymierzony stanik tez potrafi zweryfikować rozmiar ja całe życie nosiłam 75b , okazało sie ze powinnam nosić 65e, a po ciazy zostało takie 70e, podczas kp to nawet F bywało za małe , a umowmy sie faceci bardziej niz na cycki patrzą na oczy hehheh :)

reklama
I dobrze dobrany wymierzony stanik tez potrafi zweryfikować rozmiar ja całe życie nosiłam 75b , okazało sie ze powinnam nosić 65e, a po ciazy zostało takie 70e, podczas kp to nawet F bywało za małe , a umowmy sie faceci bardziej niz na cycki patrzą na oczy hehheh :)
Haha, mój patrzy na cycki jednak :D żadne tam oczy :p
Ale faceci nie znają w ogóle tych zależności stanikowych, i jak sobie zapamietają ze ich kobieta ma miseczkę D, E, F czy G, to juz im sie świeca oczka :D

Do góry